Bazen yiyecekler, doğal şifa kaynağı olabilir. Doğru gıdalar, hücre bölünmesi nedeniyle ortaya çıkan çeşitli kanser türleriyle savaşabilir. Bilim insanları kanseri önlemek için çözüm yolları ararken yapabileceğimiz tek şey, elimizden geldiğince yediklerimize dikkat etmek olmalıdır.
|
1
1 / 10Fotoğraf
PembeNar Özel
Sarımsak
Pişmiş yiyeceklere lezzet eklemenin yanı sıra, sarımsaktaki kanserle mücadele özellikleri, mutfakta stoklanmasını sağlamak için ideal bir bileşendir. Bilim adamları, sarımsakta meme kanserini baskılamaya yardımcı olan yağda çözünebilen dialil disülfür bulunduğunu bulmuşlardır.
Ne kadar tüketmeliyiz?
Günde 2-3 sarımsak (orta boy) tüketmek yeterli olacaktır.
En iyi hangi şekilde tüketmeliyiz?
Bir sarımsak dişini doğrayıp 2 dakika dinlendirdikten sonra çiğ bir şekilde tüketmenizi öneririz.