Kabuğuyla yiyince ilaç etkisi gösteriyor! Şifası 'fisin'de saklı, rengine dikkat edin
Özellikle geçirdiğimiz günlerin vazgeçilmez meyvesi olan incir, antioksidan bolluğu ve sağlık üzerindeki faydalı etkileriyle bilinir. Uzmanlar son derece düşük kalori değerine sahip olan bu meyvenin kabuğuyla birlikte tüketilmesini öneriyor. Peki, inciri kabuğuyla yemek vücudu nasıl etkiler?
31.08.2024 - 14:52
|
Son Güncellenme: 31.08.2024 - 14:52
Sağlıklı meyvelerden incirin faydalarını vücuda taşımak için bu meyveyi tüketme şekliniz büyük önem taşır. Birçok kişi inciri kabuğuyla tüketirken, bazı insanlar ise kabuklarını soyuyor ve iç kısmını tüketiyor. Ancak asıl şifası kabuğunda saklı.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor