SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İzmirlilerin efsane barbunya sırrı! Pişirince sert kalmıyor, kabuklanma derdi yok

Türk mutfağının en sevilen zeytinyağlı yemeklerinden biri olan barbunya, özellikle akşam yemeklerinin vazgeçilmezi. Ancak birçok kişi barbunya pişirirken yaşanan bazı sıkıntılardan şikâyet eder. Bu püf noktalar sayesinde hazırladığınız barbunya lokum gibi yumuşacık olacak, kabuklanma derdiniz ortadan kalkacak.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Üst üste 2 yastık koyup yatanlar yandı! Bildiğimiz gibi değil, adeta sıkıştırıyor
  2. Kilo aldırmayan lahmacun! İçinde un bile yok ama parmak yedirtiyor
  3. Saçta da bahar temizliği şart! Yüzde 90 işe yarıyor, kepek eriyip gidiyor
  4. Poşete koyup ucuna bağlayın, kireç derdi son bulsun! Musluğu parıldatıyor
  5. Altın değerinde 3 yiyeceği tüketti, 34 kilo verdi! 'Aç kalmadan zayıflatıyor'
  6. Yağlı ciltten kurtaran taktik! Su bazlısını seçin, ışıl ışıl görünüyor
  7. Kalbi, bağırsakları ve karaciğeri koruyor! Hem lezzetli hem sağlıklı 4 enginar tarifi
  8. Acı biber demeyin, görünmeyen yüzü başka! Ağza atıldığı an uyarı gidiyor
  9. Kokan şişeye, termosa ilaç gibi! Sadece diş temizlemiyor, 1 tableti yetiyor
  10. Porselen mi, seramik mi, cam mı? Zehir küpünü ıslak parmak testi ele veriyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.