SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İster fırında ister tavada yapın! Fındıkları 5 dakikada kabuklarından ayıracak

Fındık sever misiniz? Büyük olasılıkla cevabınız "Evet!" Peki, fındığı kabuklu mu yoksa kabuksuz mu tüketmeyi tercih ediyorsunuz? Bu soruya da cevabınız “Tabi ki, kabuksuz” olacaktır. Ancak işin zor kısmı bu noktada başlıyor; sert fındık kabuklarını kırıp lezzetli iç tanelere ulaşmak ve ardından o incecik kahverengi zarlarını temizlemek. İşte, doğru yöntemi bilmenin önemi de bu noktada anlaşılıyor. Biz de bu yazımızda sizlere 5 dakika da fındıkları kabuklarından arındırmanın yolunu, yollarını anlatacağız.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kahveye bir çimdik serpin! Hazımsızlığın tek çaresi, meğer bildiğimiz gibi değilmiş
  2. Baharat takımı alırken iyice bakın! Nemli kalmayacak, dibine kadar kullanılıyor
  3. Favori botoks yöntemi! Kıvırcık, düz fark etmez: Saçtaki boşlukları dolduruyormuş
  4. Kolayı su gibi içenlerin bilmediği detay! 60 dakikada gözbebeklerini bile değiştiriyor
  5. İster fırında ister tavada yapın! Fındıkları 5 dakikada kabuklarından ayıracak
  6. Eğer bulaşırsa her şeyi mahvediyor! Konserve açarken en kritik nokta, zorlamayın
  7. Selülitin fişini 15 dakikada çeken çözüm! Karıştırıp streç filmle sarınca yağ gibi eritiyor
  8. Herkesin unuttuğu 'vana' detayı! Faturanız artık şişmeyecek, işin sırrı petekte saklı
  9. Ertesi güne bırakanlar bir daha düşünsün! Mikrodalgaya girince zehre dönüşüyor
  10. Derin uykuya 'Alfa Köprüsü'yle dalın! Önce pilotlar üzerinde denendi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.