SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İster fırında ister tavada yapın! Fındıkları 5 dakikada kabuklarından ayıracak

Fındık sever misiniz? Büyük olasılıkla cevabınız "Evet!" Peki, fındığı kabuklu mu yoksa kabuksuz mu tüketmeyi tercih ediyorsunuz? Bu soruya da cevabınız “Tabi ki, kabuksuz” olacaktır. Ancak işin zor kısmı bu noktada başlıyor; sert fındık kabuklarını kırıp lezzetli iç tanelere ulaşmak ve ardından o incecik kahverengi zarlarını temizlemek. İşte, doğru yöntemi bilmenin önemi de bu noktada anlaşılıyor. Biz de bu yazımızda sizlere 5 dakika da fındıkları kabuklarından arındırmanın yolunu, yollarını anlatacağız.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Soğuk ve karlı havalar bağışıklığı zorluyor! Doğal yollarla güçlendirmek mümkün
  2. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  3. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için yapılacak 5 şey var
  4. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  5. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  6. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  7. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  8. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  9. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  10. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.