SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ispanak zehirlenmelerine dikkat! Nedeni yanlış yıkamak ve saklamak

Sağlıklı bir sebze olan ıspanak, dengeli bir beslenme programının önemli bir parçası. Ancak bazı durumlarda yanlış saklanması ve hazırlanması sonucu gıda zehirlenmesine neden olabiliyor. Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, ıspanağın aşırı tüketiminin de bazı durumlarda oksalik asit seviyelerinin yükselmesine neden olabileceğini, bunun da böbrek taşı gibi sorunlara yol açabileceğine dair bazı endişeler bulunduğuna dikkat çekti.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Değeri bilinmeyen cevhermiş! En sağlıklısı, zeytinyağını bile solluyor
  2. Sararan tül perdelerin hakkından geliyor! İş bitiren şeker hilesi, makineye 2 kaşık atın
  3. Lezzetinin sırrı sapında şifası bambaşka! Dilimleyip limonlu suya yatırın, tadı nefis
  4. Yılbaşının vazgeçilmez çiçeği! 'Geç kaldık' diye düşünmeyin, böyle yapınca hemen büyüyor
  5. Yemeklerin lezzetine lezzet katıyor! Yan yana gelince sofrada şölen oluşturacak
  6. Mevsimi geldi, her derde deva! Metabolizmayı şaha kaldırıyor, mikropların düşmanı
  7. Saçlar için sirke etkisi inanılmaz etkili! Yumuşacık yapıyor, kepekten eser yok
  8. İşin püf noktası 2 kat sürmekmiş! Hataya düşmeyin, pudradan önce mutlaka yapın
  9. Kuru temizlemeyi devreden çıkarıyor! Kaşmiri bile parlatan nişasta taktiği
  10. Sağlıklı bağışıklığa ulaşmak mümkün! 'Sırrı günlük alışkanlıkları değiştirmekte saklı'

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.