SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İkinci kez ısıtıp yemeyin! Zehirliyor!

Kalmış yemekleri ısıtıp yemek sağlığımız için zararlı mı? Tonlarca yemeğin çöpe gittiğini düşünürsek aslında bu harika bir seçenek gibi ancak bazı gıdalar tekrardan ısıtılıp tüketildiğinde zehirleyebiliyor. Yani yiyeceklerin tekrar tekrar ısıtılması, aslında hem gıda kalitesini düşürüyor hem de bakteri üremesine sebep olarak sağlığımızı bozabiliyor. İşte bilmeniz gerekenler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çelik cezvedeki sarılıklar canınızı sıkmasın! Ovalamadan kahve lekesini çıkartıyor
  2. Hapları kırıp içmek zararlı mı? Yutmaya korkanlara tüyo: Bir yudum su işi çözüyor
  3. Kış soğuklarında bunlara dikkat! Meğer sıcak su zarar veriyormuş
  4. Hakiki kestane şekeri tarifi! Bursa'dan alınmış gibi olacak, evde yapmak çok basit
  5. Maşaya gerek bile kalmıyor, direkt kıvrılıyor! Bukle yapmak için bu taktiği deneyin
  6. Ekşi portakalı baldan tatlı yapıyor! Asırlık Japon taktiğine veda, işte ata yadigarı tuz tüyosu
  7. Plastik kabı saran yağı söküp atıyor! Kağıt havlu yöntemi tek hamlede arındıracak
  8. Bergüzar Korel 8 ayda 25 kilo verdi! Sırrı ifşa oldu: 'Bu rutinlere ve alkali suya borçluyum'
  9. Osman Müftüoğlu'nun favori kalsiyum listesi! En çok bunlarda varmış, ağrıya sızıya son
  10. Makineye sızan çamaşır suyu ömürden çalıyor! Meğer hiç temizlemiyormuş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.