SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İçine atılan şeker tadını dengeliyormuş! Usta aşçılardan fava tarifi, tadı nefis

Fava, bakla ile yapılan ve özellikle Ege mutfağının vazgeçilmez mezelerinden biridir. Yapımı ilk bakışta oldukça basit gibi görünse de birçok tarifte olduğu gibi doğru malzemeler ve pişirme teknikleriyle hazırlanan bir fava, çok daha lezzetli hale gelir. Doğru püf noktalarına dikkat ederek favayı ideal kıvam ve lezzete kavuşturabilirsiniz. Peki, bu benzersiz lezzeti hazırlarken nelere dikkat etmek gerekiyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Koyu lekeler için patates suyu deva oluyor! Rendeleyip sıkın, sonuç harika
  2. Tırnakların üzerinde hiç iz bırakmayan tüyo! 10 dakikada silgi gibi siliyor
  3. Bir yiyen bir daha diyecek! Tel tel ayrılıyor, ağızda dağılan tahinli cevizli çörek tarifi
  4. Tasarrufun şifresi yumurta kabuklarında saklı! 1 paket deterjana bedel taktik
  5. Ağrıyan, sızlayan, çatlayan ayaklara son! Meğer 'muz macunu' ilaç gibiymiş
  6. Tavuğunuz tekrar ısıtınca bile kıtır kıtır olacak! Azıcık sebze suyu koymak yetiyor
  7. En yükseği evi hemen ısıtmaz! Tesisat mühendisi: 'Kaloriferdeki sayılar çok başka'
  8. Çinliler 'ölümsüzlük çayı' diyor! Zihni anında açıyormuş, doğal probiyotik deposu
  9. 2025 İğne Oyası Modelleri - En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Örnekleri
  10. Klasik haline hiç benzemiyor, tadı tüm tarifleri unutturacak: Patates mantısı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.