Oxford Üniversitesi ile Lyon'daki Uluslararası Kanser Araştırma Ajansı birlikte yaptığı araştırmalar sonucunda haftada üç gün balık yemenin sağlığımıza ne gibi faydalar sağladığını açıkladılar. İşte yapılan araştırmalar sonucunda haftada 3 gün balık tüketmenin sağlığımıza olan etkisi…
|
1
1 / 5Fotoğraf
ABD'de, Amerikan Kanser Derneği'ne göre, bağırsak tümörleri en çok tanı alan üçüncü kanser türü. Sıklıkla karşılaşılan bir rahatsızlık olunca uzmanlar da bu konuda araştırma gerçekleştirdi ve kanser riskini azaltan besini ortaya çıkardı.
Araştırmayı yürüten Dr. Gunter, " “Araştırmamız balık yemenin bağırsak kanseri riskini azalttığını ve sağlıklı bir diyetin parçası olarak teşvik edilmesi gerektiğini gösteriyor” dedi.