SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırında pişse de ağza ızgara tadı geliyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası

Izgarada fırınlanmış patates, özellikle barbekü sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Dışı kıtır kıtır, içi ise yumuşacık olan bu nefis lezzet, et ve sebzelerle de mükemmel bir uyum sağlar. Izgarada pişirildiği için hafif bir tütsü aromasına da sahip olan bu patatesler, sağlıklı bir ara öğün olarak da tüketilebilir. İster baharatlarla tatlandırabilir isterseniz de sade bırakıp, saf lezzetinin tadına varabilirsiniz. Peki, yapımı sadece bir saatinizi alacak ızgarada fırınlanmış patates nasıl yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çok isteyip azla yetinmeyin! Doğru bitkinin yanında coşacak: Birbirini zehirliyor
  2. Otel havlularına veda edin! Hepsinde mikro çip varmış: Maliyeti karta yansıyor
  3. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun
  4. Ya depreme duşta yakalanırsam? Hayat kurtaran yöntem: Hafifçe aralayın
  5. Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel
  6. Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor
  7. Tereyağı kafa karıştırmasın! Tuzsuz değil tuzlu olacak, tatlıların gizli yıldızı
  8. Göz altı halkaları tarih olacak! Pahalı kremler çöpe, doğal iksir poşetin içinde
  9. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi
  10. 45 yıllık ustadan kaymak tarifi! 1 çay kaşığı ekleyin, damakta ipek gibi yayılacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.