SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fırında pişse de ağza ızgara tadı geliyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası

Izgarada fırınlanmış patates, özellikle barbekü sofralarının vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alır. Dışı kıtır kıtır, içi ise yumuşacık olan bu nefis lezzet, et ve sebzelerle de mükemmel bir uyum sağlar. Izgarada pişirildiği için hafif bir tütsü aromasına da sahip olan bu patatesler, sağlıklı bir ara öğün olarak da tüketilebilir. İster baharatlarla tatlandırabilir isterseniz de sade bırakıp, saf lezzetinin tadına varabilirsiniz. Peki, yapımı sadece bir saatinizi alacak ızgarada fırınlanmış patates nasıl yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ülkemizde yaklaşık 35 bin kişi organ bağışı bekliyor! ‘Nedeni yetersiz ve yanlış bilgiler’
  2. Dondurucudaki 'kötü kasap' kokusunu bile vakumluyor! 2 malzeme yeter de artar
  3. Fırında bile ızgarada yapmış gibi oluyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası
  4. Mutfaktaki öldürücü tehlikenin rengi siyah! Yemeklere değdirmeyin, anında geçiyor
  5. Fotoğrafta filtreye son! Damarına bak, alt tonu belirle: Kusursuz güzelliğin anahtarı
  6. Evde de kuafördeki gibi olacak! Boya kutusu yanıltır, kaşa bakmak işi çözüyor
  7. Çok tuzluysa suya değil, yoğurda yatırın! Lezzeti de kıvamı da lokuma dönüşüyor
  8. Müthiş tasarruf ettiren metal kaşık taktiği! Buzdolabına koyun, 2 hafta keyfini sürün
  9. Küflü ve yumuşaksa kâbusu yaşatır! İşin aslı başka çıktı: 'Peynir olur, salça olmaz'
  10. Ay gibi parlatıp sivilce yapmayan tek yağ! Hücreleri şaşırtarak derinden onarıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.