SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Evde yaptığınız konserveleri açtıktan sonra yine kaynatın!

Kışlık domates soslarının hazırlandığı şu günlerde uzmanlardan çok önemli bir uyarı geldi. Ev yapımı konservelerde kas felcine ve tedavi edilmezse ölüme bile yol çan 'clostridium botulinum' bakterisi üreyebiliyor. Bu bakteri oluşumunu önlemek içinse birtakım önlemler almak gerekiyor

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sert kabuklarının içindeki sinarin ilaç gibi! İyi gelmediği hastalık yok, karaciğer dostu
  2. Acıdan kızaran gözlere İbn-i Sina reçetesi! Suyunu balla karıştırınca yanmayı alıyor
  3. Sabahları kalkıp içen ip gibi oluyor! Ihlamurdan gelen detoks, limonlu suya rakipmiş
  4. Makinedeki 3'üncü göz bu işe yarıyormuş! Zorlu kirleri affetmeyecek, sonuç tertemiz
  5. Faydasını duyan evinden eksik etmeyecek! Doğal probiyotikmiş, asırlık sirke anası
  6. Narı tuzlayıp yiyince temizliyormuş! Yemekten sonra rahatlatan etki, şifa deposu
  7. Doğal yollarla şekillendirince bozulmuyor! 1 kez uygulamak yeterli, dolu görünecek
  8. Buzdolabının verimini sıfırlıyor! Üstünden kimyasal yayıyormuş, bu ürünleri sakın koymayın
  9. Mağazadakilere taş çıkartacak taktik! Ahşaptaki çizikleri siliyor, cevizle müdahale şart
  10. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.