SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ertesi güne kalan patatesi çıtır çıtır yapan tarif! Yeni kızartılmış gibi oluyor

Her öğünde keyifle tüketilen patates kızartması, ertesi güne kaldığında da aynı lezzet ve çıtırlıkla yenebilir mi? İşte ertesi gün patates kızartmasını ilk yapıldığı kadar lezzetli hale getirmenin pratik yolları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Boş bakıyor veya gözlerini bir noktaya dikiyorsa dikkat! ‘Çocuğunuz ateşli havale geçiriyor olabilir’
  2. Balkanlar'dan gelen saç uzatma tüyosu! 'Babaannem öğretti, suyunu şampuana koyun'
  3. C vitamini fışkırıyor, hangisinde daha fazla? Portakal ve limonun arasındaki fark buymuş
  4. Ne sirkeli ne de tuzlu su tam temizlemiyor! Yıkamadan önce sapından ayırmak sart
  5. Kas yapmak isteyen bunu içsin! 1 bardağı bile protein deposu, enerjiyi ateşliyor
  6. Cep yakan faturalar için Kadir Ezildi taktiği! 'Her hafta halı yıkıyorum, yine de az geliyor'
  7. Yatağa düşüren karın ağrısına birebir! Göbek deliğine sürün, anında rahatlatıyor
  8. Yemeğe lezzet katan soğan doğrama yöntemi! Ünlü şefler böyle yapıyor, çaprazı makbul
  9. Güçlü tırnaklar için olmazsa olmaz! Sofranızdan eksik etmeyin
  10. İnce çizgileri dolduran şifa! Yaşlanma karşıtıymış, evde uygulayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.