SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Eğer bulaşırsa her şeyi mahvediyor! Konserve açarken en kritik nokta, zorlamayın

Konserve gıdalar, pratikliği ve uzun raf ömrü ile birçoğumuzun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Küçük bir konserve kutusunu açmak ise basit bir işlem gibi görünebilir ancak yeteri kadar dikkat edilmediğinde tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Özellikle aceleyle ya da doğru yöntemler kullanılmadan yapılan bu işlem hem kazalara hem de gıdanın bozulmasına yol açabilir.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ramazanda beslenme nasıl olmalı? İşte örnek sahur ve iftar menüsü
  2. Ağda, jilet zaman kaybı! Lateks eldivenle tüylere son, resmen inceltiyormuş
  3. Tek başına tost makinesini bal dök yala yapıyor! 5 dakikada iş bitiren kağıt havlu
  4. Nohudun en çıtır ve sağlıklı hali! Leblebiyi beyazlatan taktik kavurmaktan geçiyor
  5. Kızartma yağındaki artıkları mıknatıs gibi çekiyor! Tek damlası israf olmayacak
  6. Kuru öksürüğü şıp diye kesen Rus reçetesi! Reçeli de buharı da ayrı güce sahip
  7. Adana'dan sofralara! Şalgamın sırrı ekmek kabuğunda, içine atıp 48 saat tutun
  8. Kaynatıp süzün, suyunu sürün! Maliyeti saç boyasını unutturur: Pancar devrede
  9. Alın, çene veya sırtta görülüyor! Akne hangi bölgede neye işaret ediyor?
  10. Çözünmesini beklemeden pişirin! Habersiz gelen misafirler için hazır yemek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.