Düdüklü tencere vitamini öldüyor! Yavuz Dizdar: 'Kemik suyu hariç kullanmayın'
Genellikle birçok kişinin evinde bulunan düdüklü tencereler, yemeklerin daha pratik bir şekilde hazırlanmasını sağlıyor. Ancak Doç.Dr. Yavuz Dizdar verdiği bir röportajda düdüklü tencerede pişen yemeğin besin değerinin düştüğünü belirtti. İşte nedeni.
30.07.2024 - 16:00
|
Son Güncellenme: 30.07.2024 - 16:01
Her yemek için geçerli olmasa da düdüklü tencerede özel olarak hazırlanan bazı yiyecekler vardır. Doç. Dr. Yavuz Dizdar verdiği bir röportajında düdüklü tencere kullanımına ilişkin gözden kaçan bazı detayları anlattı.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Üç ana tehlikeden biri! Yalnızlık ve rutin yaşam tarzı, yaşlanmayı hızlandırıyor
Yataktan çıkmayan sarı lekeleri ütüyle yok edin! Yepyeni olacak, sonuç kar beyaz
Protez tırnak hizmeti ayağınıza geldi! Evde şipşak oluyor, malzemeler herkeste var
Lahana yaprak yaprak açılacak! Tencerede 2 dakika tutmak yeterliymiş, suyu şifa
Bot temizlemek çile olmaktan çıkıyor! Süeti bile bir çırpıda halleden zahmetsiz yöntem
Ağız kokusu sorun olmaktan çıkıyor! Pamuk pamuk olduysa direkt dilinize sürün
Saatlerin Anlamı 2025 - Çift, Ters, Tek, Ayna, Simetrik Saatler Ne Demek? Saat Anlamı ve Güncel Yorumları
Tatlı isteğini bastıran en güçlü lezzet! 1 parçası bile magnezyum deposuymuş
Ne yeşil ne siyah çay, hepsinden güçlü! Resmen iyileştiriyor, kaynar suya atmayın
Çiğ süte de geçti, şok eden 'kuş gribi' detayı! En az 20 dakika kaynatmak şart