SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulunca daha lezzetli oluyorlar! Besin değeri yükseliyor

Dondurulmuş sebzeler en olgun hallerinde şoklanarak dondurulduğundan, bu vitamin ve mineralleri en iyi şekilde hapseder ve besin değerlerinin parçalanmasını önler. İşte tam da bu yüzden bazı sebzeleri dondurmak ve dondurulmuş bir şekilde satın almak tüketileceği zaman daha sağlıklı bir besin tüketmek anlamına gelebilir. Peki hangi sebzeler dondurulunca daha lezzetli oluyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 35 yıllık çiçekçinin cam gibi parlatan eski hilesi! Tek fısta börtü böcek uzaklaşıyor
  2. Kalorifer peteğinden eve yayılıyor! Çözümü basit yağlı kağıt ve pirinç
  3. Dakikada 100 sipariş geliyor, metrelerce kuyruğa yol açıyor! Dubai çikolatasının sırrı
  4. İnatçı boğaz ağrısına dikkat! Ateş, halsizlik ve öksürük eşlik ediyorsa, zaman kaybetmeyin
  5. Ispanaktaki kumu, toprağı tek seferde yok ediyor! Sıcak suya yanaştırmayın bile
  6. Tırnak etlerinden kurtulmanın en etkili yoluymuş! 2 malzeme yeterli
  7. Dondurulunca daha lezzetli oluyorlar! Besin değeri yükseliyor
  8. Saçınızın sağlığı bu besinlerde! Sofranızdan eksik etmeyin
  9. 5 alternatifi var! Evde pudra şekeri yoksa mutfağa koşun
  10. Kışa girerken PVC pencere ayarı şart! 1 tornavidayla yapılıyor, kağıdı yırtarsa tamam

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.