SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulunca daha lezzetli oluyorlar! Besin değeri yükseliyor

Dondurulmuş sebzeler en olgun hallerinde şoklanarak dondurulduğundan, bu vitamin ve mineralleri en iyi şekilde hapseder ve besin değerlerinin parçalanmasını önler. İşte tam da bu yüzden bazı sebzeleri dondurmak ve dondurulmuş bir şekilde satın almak tüketileceği zaman daha sağlıklı bir besin tüketmek anlamına gelebilir. Peki hangi sebzeler dondurulunca daha lezzetli oluyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  2. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  3. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  4. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  5. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  6. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
  7. Saçları tel tel kopartan hata! Duş sonrası tarak süren yandı, geniş dişli en iyisi
  8. Uzmanlar uyarıyor! Ramazan öncesi suyu artırın, çayı kahveyi azaltın
  9. Grip sonrası yüzü şişti, 'sihirli taş'la ovarak sorunu çözdü: 'Çene kemiğim düzeldi'
  10. Şef Mehmet Yalçınkaya öve öve bitiremedi! 'Bu çorba çocukluğumdaki ilaç'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.