SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurucudaki 'kötü kasap' kokusunu bile vakumluyor! 2 malzeme yeter de artar

Derin dondurucular, gıdaların uzun süre taze şekilde, bozulmadan korunmasını sağlamak için vazgeçilmez ev eşyalarından biridir. Ancak gıdaların güvenli bir şekilde saklanabilmesi için derin dondurucuların düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Önemsiz deyip geçmeyin, düzenli temizlik hem cihazın ömrünü uzatıyor hem de korunması amaçlı koyduğunuz gıdaların kalitesi, hijyeni ve lezzeti açısından da büyük önem taşıyor. İşte tüyolar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Dondurucudaki kokuşmuş et kokusunu bile vakumluyor! 2 malzeme yeter de artar
  2. Fırında bile ızgarada yapmış gibi oluyor! 1 saate hazır, çıtır çıtır patates bombası
  3. Mutfaktaki öldürücü tehlikenin rengi siyah! Yemeklere değdirmeyin, anında geçiyor
  4. Fotoğrafta filtreye son! Damarına bak, alt tonu belirle: Kusursuz güzelliğin anahtarı
  5. Evde de kuafördeki gibi olacak! Boya kutusu yanıltır, kaşa bakmak işi çözüyor
  6. Çok tuzluysa suya değil, yoğurda yatırın! Lezzeti de kıvamı da lokuma dönüşüyor
  7. Müthiş tasarruf ettiren metal kaşık taktiği! Buzdolabına koyun, 2 hafta keyfini sürün
  8. Küflü ve yumuşaksa kâbusu yaşatır! İşin aslı başka çıktı: 'Peynir olur, salça olmaz'
  9. Ay gibi parlatıp sivilce yapmayan tek yağ! Hücreleri şaşırtarak derinden onarıyor
  10. Kış gelince çatlamasın diye para döküyoruz! Daha da kötüleştiriyor, çözüm peeling

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.