Çinko, demir, kalsiyum fark etmiyor, hepsi bir anda depolanıyor! Suda bekletince daha faydalı
Kuru meyveler ve bazı atıştırmalıklar sağlık faydalarını da beraberinde getirir. Bazı kuru meyveleri tüketmeden önce ıslatmak besin değerinin artmasını sağlayabilir. İşte ıslatınca faydasını iki katına çıkaran kuruyemişler.
03.09.2024 - 16:57
|
Son Güncellenme: 03.09.2024 - 16:58
Bazı kuruyemişlerin içerisinde bulunan çinko, demir, kalsiyum vücudumuz için çok sağlıklı minerallerdir. Bu kuru meyveleri tükettiğinizde takviye ilaçlara bile gerek kalmayacak. İşte ıslatınca faydasını artıran kuruyemişler.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor