Doğanın mucizesi midir bilemeyiz yüzlerce insanın kanser yüzünden öldüğü topraklarda kanseri önleyen bir besindir fındık. Dünyaca ünlü fındığımızı neden çiğ olarak tüketmeliyiz? Oldukça zengin besin ögelerine sahip fındık kavrulmadan tüketildiğinde oldukça yararlı ve sağlıklı bir besin maddesi haline geliyor. Bütün yararlarıyla çiğ fındık haberimizde…
|
1
1 / 7Fotoğraf
Günde bir avuç fındık magnezyum ihtiyacını karşılıyor
Kemik ve eklemlerimizin güçlenmesi için vücut magnezyuma ihtiyaç duyar. Özellikle çiğ fındıkta bulunan magnezyum vücudumuzun günlük magnezyum ihtiyacını büyük oranda karşılar. Kemiklerin büyümesine ve güçlenmesine yardımcı olan çiğ fındık kemik erimesini de engeller.