SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çiğ fındığın faydaları

Doğanın mucizesi midir bilemeyiz yüzlerce insanın kanser yüzünden öldüğü topraklarda kanseri önleyen bir besindir fındık. Dünyaca ünlü fındığımızı neden çiğ olarak tüketmeliyiz? Oldukça zengin besin ögelerine sahip fındık kavrulmadan tüketildiğinde oldukça yararlı ve sağlıklı bir besin maddesi haline geliyor. Bütün yararlarıyla çiğ fındık haberimizde…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Sağlık uzmanları ısrarla uyarıyor! Çikolata enfeksiyonu söküp atıyor
  2. Çamaşır makinesindeki bu kapak çok önemli! Düzenli olarak suyunu boşaltmak gerekiyor
  3. Ramazan’da gaz, reflü ve kabızlığı gideriyor! Halsizlik ve açlık hissini önlüyor
  4. Glokom sinsice ilerliyor! ‘Kalıcı görme kaybına neden olabiliyor’
  5. Sahtesi su değince meydana çıkıyor! Gerçek porselen böyle olur, içine bakın
  6. Koltuk, tezgah, halı fark etmez! Süt lekesinin hakkından gelen süper karışım
  7. Cilt toniğini hazırlamak en kolayı! İkisini karıştırın, çok besleyici
  8. Tırnakları mahveden ürün! 7 gün bekletmeyin, sonrası zarar
  9. Yıpranmış saçlara evde çözüm! 3 malzeme gerekiyor, doğal keratin maskesi
  10. Camdaki, aynadaki bant izi hiç sorun değil! Isıtmak yeter, sürünce eriyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.