Böyle kızartınca gram yağ çekmiyor, suyu içinde kalıyor! Puf puf kabaran köftelerin sırrı
Sofralarımızdan eksik olmayan son derece pratik yiyeceklerden biri de köftedir. Mis gibi kokusuyla iştah açan köfte, pişirme sırasında fazla yağ çekebilir. Bu durumda hazırladığınız köfteler daha sulu bir halde olabilir. Yağ çekmesini önlemek için bu püf noktaları göz ardı etmeyin.
17.09.2024 - 16:37
|
Son Güncellenme: 17.09.2024 - 16:37
Birçok kişinin favori yiyeceği olan köfte, özellikle patates kızartmasıyla birlikte sıklıkla tüketilir. Evde hazırladığımız köfteleri kızartma aşamasına gelince bazı püf noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Aksi olduğunda köfteler fazla yağ çekerek lezzetini kaybeder. İşte köfte pişirirken uygulamanız gereken teknikler.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Ağzınız acıdan yandığında su içmeyin! Kapsaisini çözemiyor, nişastalı gıda şart
Her şarj kablosu aynı hale geliyor! Sararması tesadüf değilmiş, tek torba yetiyor
Sağlıklı tırnaklar için 6 ipucu! Ojesiz kalınca hemen fark ediyor, işte yolu
Herkes bu hataları yapıyor! Yaşınızdan büyük göstermeyin, düzenli kullanın
Yurt dışında peynir ekmek gibi gidiyor! Kilosu 250 lira, antioksidan deposu
2 avuç ıspanağa bedelmiş! Gribin ilacı belli oldu, kekik kışın kurtarıcısı
1 dakikada diş ağrısını kesen 3 yöntem! Sırrı sarımsak, karanfil ve karbonatta
Sıcak basmaları, geceleri terlemeleri, üşüme! ‘Hastalık değil, doğal bir süreç’
Kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayın! Ağız bakımında bu kurala dikkat
3 malzemeyle zorlu lekelerden kurtulun! Yağı, domatesi her şeyi çıkarıyor