SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Besinlere değer katan sağlıklı pişirme yöntemleri

Yemek pişirirken çoğu zaman malzemelere, nasıl yenildiğine ve ne kadar yenildiğine odaklanılıyor. Peki gerçekten önünüze gelen yemek doğru pişirilmedikten sonra bunların bir anlamı var mı? Doğru pişirmedikçe insanlar kötü yemekler ortaya çıkartacak ve siz o kötü yemeklere ne kadar iyi malzeme kullanırsanız kullanın, ne kadar doğru zamanda ve doğru miktarda yerseniz yiyin hiçbir zaman hayal ettiğiniz etkiyi alamayacaksınız. Diyetisyen Salih Gürel besinlere değer katan sağlıklı pişirme yöntemlerini paylaştı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kadınlarda risk 4 kat daha fazla! ‘Fiziksel aktivite esnasında dizden gelen sese dikkat’
  2. 2025 Yelek Modelleri - Erkek Ve Kız Bebekler İçin En Beğenilen Örgü Yelek Modelleri
  3. Tırnak etini kesenlerin bilmediği detay! Uzamayı engelliyor, çıtır çıtır kırılıyor
  4. Yanlış kesilse de düzeltmenin yolu var! Saçlarınız kabusunuz olmasın
  5. Saatçiye ihtiyaç bırakmıyor! İçi tozlandıysa sabun, kordunu karardıysa ılık su şart
  6. Hemen tüyleniyorsa bu yöntemi uygulayın! Hem mutfakta hem kıyafette işe yarıyor
  7. Su damlatan lavaboya 'fönlü' çözüm! Silikonu kenara değil, ortaya sıkınca bitiyor
  8. Usandıran yağ bezelerini ilk kullanımda temizliyor! Hint yağıyla karıştırın
  9. Tatlıdaki yumurta kokusu için kurtarıcı! Daha basiti yok, işin sırrı yoğurttaymış
  10. İnternet paketi çabucak bitenlere çare! Bir tuşla değişiyor, faturanız şişmeyecek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.