SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balık mevsimi geldi, en lezzetli pişirme yöntemi! Tuzlu suda bekletince hiç yapışmıyor

Sezonu başlayan balık genellikle ızgarada tüketilir. Balığı ızgarada pişiren pek çok kişi yapışma durumundan şikayetçi. Ancak bu derdi ortadan kaldıracak çeşitli yöntemler mevcut. İşte balığı ızgarada yakmadan, yapışmadan pişirmek için püf noktalar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Eşlerin birlikte uyuması uyku kalitesini nasıl etkiliyor? Uzmanı açıkladı
  2. Soğuk ve karlı havalar bağışıklığı zorluyor! Doğal yollarla güçlendirmek mümkün
  3. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  4. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için kesin çözüm
  5. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  6. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  7. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  8. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  9. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  10. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.