Balık mevsimi geldi, en lezzetli pişirme yöntemi! Tuzlu suda bekletince hiç yapışmıyor
Sezonu başlayan balık genellikle ızgarada tüketilir. Balığı ızgarada pişiren pek çok kişi yapışma durumundan şikayetçi. Ancak bu derdi ortadan kaldıracak çeşitli yöntemler mevcut. İşte balığı ızgarada yakmadan, yapışmadan pişirmek için püf noktalar.
12.09.2024 - 13:59
|
Son Güncellenme: 12.09.2024 - 14:39
Mevsim sezonunun açılmasıyla nefis balıklar sofralarda yerini almaya başladı. Genellikle kızartma işlemiyle hazırlanan balıklar tavaya, ızgaraya yapışır. Yapışan balıkları temizlemek ise bir hayli yorucu olabilir. Bu yöntemleri kullanarak yapışma derdi olmadan nefis bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz.
İlginizi Çekebilecek Haberler
2 avuç ıspanağa bedelmiş! Gribin ilacı belli oldu, kekik kışın kurtarıcısı
1 dakikada diş ağrısını kesen 3 yöntem! Sırrı sarımsak, karanfil ve karbonatta
Sıcak basmaları, geceleri terlemeleri, üşüme! ‘Hastalık değil, doğal bir süreç’
Kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayın! Ağız bakımında bu kurala dikkat
3 malzemeyle zorlu lekelerden kurtulun! Yağı, domatesi her şeyi çıkarıyor
Kaş ve kirpikler için doğal çözüm! Sadece 3 malzeme yeterli, güçlendiriyor
Elektrik faturasını düşürmek hiç bu kadar kolay olmadı! Dondurup buzdolabına koyun
Koyu rengi çıkarmak bu kadar basitmiş! Makyaj yaparken dikkat, ortasını silin
Japonların vazgeçemediği yöntem! Günde 5 dakika yeterliymiş, sırt ağrısını yok ediyor
Saniyeler içinde dudak dolgusu gibi görünecek! Bu hileyle hiç çatlamıyor, sonuç efsane