SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balık mevsimi geldi, en lezzetli pişirme yöntemi! Tuzlu suda bekletince hiç yapışmıyor

Sezonu başlayan balık genellikle ızgarada tüketilir. Balığı ızgarada pişiren pek çok kişi yapışma durumundan şikayetçi. Ancak bu derdi ortadan kaldıracak çeşitli yöntemler mevcut. İşte balığı ızgarada yakmadan, yapışmadan pişirmek için püf noktalar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2 avuç ıspanağa bedelmiş! Gribin ilacı belli oldu, kekik kışın kurtarıcısı
  2. 1 dakikada diş ağrısını kesen 3 yöntem! Sırrı sarımsak, karanfil ve karbonatta
  3. Sıcak basmaları, geceleri terlemeleri, üşüme! ‘Hastalık değil, doğal bir süreç’
  4. Kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayın! Ağız bakımında bu kurala dikkat
  5. 3 malzemeyle zorlu lekelerden kurtulun! Yağı, domatesi her şeyi çıkarıyor
  6. Kaş ve kirpikler için doğal çözüm! Sadece 3 malzeme yeterli, güçlendiriyor
  7. Elektrik faturasını düşürmek hiç bu kadar kolay olmadı! Dondurup buzdolabına koyun
  8. Koyu rengi çıkarmak bu kadar basitmiş! Makyaj yaparken dikkat, ortasını silin
  9. Japonların vazgeçemediği yöntem! Günde 5 dakika yeterliymiş, sırt ağrısını yok ediyor
  10. Saniyeler içinde dudak dolgusu gibi görünecek! Bu hileyle hiç çatlamıyor, sonuç efsane

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.