SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balık mevsimi geldi, en lezzetli pişirme yöntemi! Tuzlu suda bekletince hiç yapışmıyor

Sezonu başlayan balık genellikle ızgarada tüketilir. Balığı ızgarada pişiren pek çok kişi yapışma durumundan şikayetçi. Ancak bu derdi ortadan kaldıracak çeşitli yöntemler mevcut. İşte balığı ızgarada yakmadan, yapışmadan pişirmek için püf noktalar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2025 İğne Oyası Modelleri - En Güzel Ve En Kolay İğne Oyası Örnekleri
  2. Klasik haline hiç benzemiyor, tadı tüm tarifleri unutturacak: Patates mantısı
  3. Osman Müftüoğlu'ndan ağrıları azaltan doğal takviye! 'Yemekle birlikte alınıyor'
  4. Leyla'nın yıldızı Cemre Baysel vazgeçemiyor! Ahu gözlerin sırrı, sadece allık yeterli
  5. Sıkışan çamaşır makinesi kapağı için 'mandallı kilit' tüyosu! Tık diye açılacak
  6. Kayıyorsa altını zımparalamak çaresiymiş! Yenisine gerek yok, buz bile işlemiyor
  7. Dişleri inciye döndürmek bu kadar kolay! 2 malzemeyle diş macunu hazırlayın
  8. Doğal yağın da tehlikesi var! Saç dibinden içeri sızıyor, 'hafif formül' en iyisi
  9. Şarj aletini alev topuna çeviren hata! Etrafı kapalıysa açın, dolunca bekletmeyin
  10. 10 dakikada hazırlanan kurtarıcı yemek! Mercimeğin böylesini yemediniz, tadı nefis

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.