SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balığı kızartarak yemek sağlığa yararlı mı?

Balık, düzenli tüketildiğinde sayısız faydasıyla tam bir sağlık deposu. Sağlıklı yaşamın temelini oluşturan Akdeniz tipi beslenmenin en önemli protein kaynağı olan balığın pek çok sağlık faydasıyla hayatın vazgeçilmezlerinden biri olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuba Örnek, “Mevsiminde düzenli balık yiyerek beyin, kalp-damar ve göz sağlığımızı koruyabilir, bağışıklık sistemimizi ve sinir sistemimizi güçlendirebiliriz. Balığın ayrıca LDL ve trigliserid değerlerini düşürücü etkisi de mevcut. Düzenli balık tüketiminin pek çok kanser türüne karşı koruyuculuğunu gösteren güvenilir çalışmalar da var” açıklamasında bulundu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Eşlerin birlikte uyuması uyku kalitesini nasıl etkiliyor? Uzmanı açıkladı
  2. Soğuk ve karlı havalar bağışıklığı zorluyor! Doğal yollarla güçlendirmek mümkün
  3. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  4. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için kesin çözüm
  5. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  6. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  7. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  8. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  9. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  10. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.