Aşırıya kaçılırsa mahvediyor! Kuru yemişin sırrı: Taze, çeşitli ve az miktarda
Fonksiyonel Tıp / Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran, kuru yemişin taze, çeşitli ve az miktarda tüketilmesi gerektiğini, aksi taktirde birçok hastalığa davetiye çıkarabileceğini belirterek uyarılarda bulundu.
|
1
1 / 12Fotoğraf
Vitamin ve mineral deposu olarak bilinen ve sağlıklı bir atıştırmalık olarak düşünülen kuru yemiş, fazla tüketilmesi durumunda insan vücudu için zararlı bir besin halini alıyor. Fonksiyonel Tıp/Uzm. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Taşkıran, kuru yemişin taze, çeşitli ve az miktarda tüketilmesi gerektiğini aksi takdirde birçok hastalığa davetiye çıkarabileceğini söyledi.