Acıdan yenmeyen yemeği balla kesin! İsraftan kurtaran yöntem, 1 kaşığı yetiyor
Yemeğe lezzet katan baharatlar, bazı durumlarda tat değişimine neden olabilir. Aşırı dozda eklenen bazı baharatlar tadının tamamen acı olmasını sağlayabilir. Bu durumda pek çok kişi yemeklerinin ziyan olacağını düşünse de, acı tadı dengelemenin çeşitli yolları mevcut. İşte yemeğin acısını alan yöntem.
07.11.2024 - 15:09
|
Son Güncellenme: 07.11.2024 - 21:06
Yemeklere lezzet vermek için eklenen acı baharatlar, aşırıya kaçıldığında tat değişikliğine yol açabilir. Eğer hazırladığınız yemek çok acı olduysa, bu tür yiyecekler midenize zarar verebilir. O nedenle tadını dengelemek için bazı alternatifleri devreye sokabilirsiniz. İşte acıyı alan yöntemler.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Bu renkler makyajda favoriniz olacak! Sadelik doğasında var, pastellik ön planda
Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo
Yıllar geçtikçe değerleniyor! Deri cüzdanı, çantayı tek hamlede yenileyen taktik
Ağaç çatlaklarından sızıyor, kokusu keskin ama faydası çok! Doğal cilt yenileyici
Tereyağının böylesi daha sağlıklıymış! Akıllardaki tek soru: Sarı mı, beyaz mı?
Nezlenin, gribin değil kabızlığın da ilacı! Böbrekleri yıkıyor, bir kez yiyen yaşadı
Öksürüğü şıp diye kesen mucize çay! Doğal balgam söktürücü, tahrişi yatıştırıyor
E vitamini deposu bakım yağı! Kırışıklıkları açıyor, cildi canlandıracak