25 yıllık usta açıkladı, günlerce taze kalan magnolya! 'Göz göz olunca kapatın'
Tatlıcılarda ve pastanelerde hem hafifliği hem de verdiği ferahlıkla öne çıkan lezzetlerden biri olan magnolya tatlısı, pek çok evde de severek yapılıyor. Ancak bir süre sonra ne kıvamı ne de tadı ilk günkü gibi olmayabiliyor. Tatlıcıların ve pastanelerinse bu konuda ortak bir sırrı var. 25 yıllık ustasından püf noktalarıyla magnolya tarifi!
|
1
1 / 6Fotoğraf
Magnolya tatlısı 7’den 70’e herkesin severek tükettiği tatlılar arasında yer alıyor. Bu tatlı hafif ve düşük kalorili olduğu için çok kişi tarafından tercih ediliyor. Ayrıca lezzetli ve pratik de olan magnolya tatlısı evinizdeki birkaç malzemeyle de hazırlanabiliyor. Lezzetli bir magnolya için gereken malzemeler ve hazırlanış şöyle: