SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MALATYA'da son dakika durum: 5.9'luk depremde can kaybı oldu mu, kaç yaralı var? Malatya ve çevresinde çöken bina ihbarları geldi mi?

Malatya'nın Kale ilçesinde, saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Malatya depreminde bina çöktü mü, binalarda hasar var mı, can kaybı oldu mu? araştırılıyor. İşte Malatya depremi son durum haberleri şöyle...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Pankreas kanseri belirtileri nelerdir, pankreas kanseri neden olur? Pankreas kanseri özetle nedir?
  2. Biyografisi 📌Hasan Yalnızoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Survivor yarışmacısı ve Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu nereli, evli mi, çocuğu var mı?
  3. PEGASUS BİLET KAMPANYASI: Pegasus ucuz bilet kampanyası ne zaman başlıyor? Yurt dışı uçak bilet kampanyası hangi ülkelerde geçerli?
  4. İHBARLAR GELDİ ❗ Malatya depreminde binalar çöktü mü? Bugünkü Malatya depreminde can kaybı var mı, yaralı çıktı mı?
  5. MALATYA'DA PEŞ PEŞE DEPREMLER! Malatya'da 5.9 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor! Kandilli/AFAD son depremler listesi
  6. Son dakika okul haberleri ✍🏻 Malatya'da okullar tatil mi? 16 -17 Ekim 2024 Malatya'da okullar bugün ve yarın tatil mi?
  7. Bugün, yarın okullar, üniversiteler tatil mi? Hangi illerde okullar tatil oldu? 16 - 17 Ekim 2024 Okullar nerede tatil ilan edildi?
  8. SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: Malatya'da korkutan deprem! 16 Ekim 2024 bugünkü AFAD ve Kandilli son depremler listesi ile az önce deprem mi oldu?
  9. Malatya deprem görüntüleri videosundaki sunucu Hülya Kaya kimdir, hangi kanalda? Depremi canlı yayında böyle hissetti
  10. Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 16-17 Ekim 2024 bugün ve yarın Şanlıurfa'da okul var mı, tatil edildi mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.