SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: Malatya'da korkutan deprem! 16 Ekim 2024 bugünkü AFAD ve Kandilli son depremler listesi ile az önce deprem mi oldu?

Son dakika haberine göre; saat 10:46'da Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ, Diyarbakır, Malatya, Muş birçok ilde hissedilen depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi araştırması sıklaştı. Endişe yaşayan vatandaşlar "Malatya'da deprem mi oldu, az önce nerede deprem oldu?" sorusuna yanıt arıyorlar. İşte, 16 Ekim 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Şanlıurfa'da okullar tatil mi? 16-17 Ekim 2024 bugün ve yarın Şanlıurfa'da okul var mı, tatil edildi mi?
  2. TÜRKİYE DİRİ FAY HARİTASI MTA | Evimin altından fay hattı geçiyor mu? Diri fay geçen yüksek riskli il ve ilçeler
  3. Malatya deprem anı: Depreme canlı yayında yakalanan sunucu Hülya Kaya kimdir, hangi kanalda?
  4. İHBARLAR GELDİ ❗ Malatya'daki depremde yıkılan - çöken bina, apartman, iş yeri, okul var mı? Malatya depreminde can kaybı ve yaralı var mı?
  5. mgm.gov.tr ☁ Malatya için anlık hava durumu nasıl? 16 Ekim 2024 Bugün ve 5 Günlük Malatya hava durumu dereceleri
  6. MALATYA DEPREM RİSK HARİTASI 2024 MTA! Malatya kaçıncı derece deprem bölgesi? Doğu Anadolu Fay hattı üzerinde mi?
  7. Deprem çantasında olması gerekenler: Deprem çantası nasıl hazırlanır, neler olmalı?
  8. DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL Mİ? 16-17 Ekim 2024 Diyarbakır'da okullar tatil mi?
  9. Son dakika okul haberleri ✍🏻 Malatya'da okullar tatil mi? 16 -17 Ekim 2024 Malatya'da okullar bugün ve yarın tatil mi?
  10. Artçı deprem nedir, ne demek? Malatya'da yaşanan 5.9 şiddetindeki depremin ardından artçı depremler meydana gelecek mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.