SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 KPSS Ortaöğretim (lise) sınav sonuçları bugün mü, yarın mı açıklanacak?

ÖSYM'nin sınav takviminde KPSS ortaöğretim sonuç tarihi yer aldı. Sınava katılım sağlayan adaylar, KPSS ortaöğretim sınav sonuçları hakkında bilgi almak istiyor. Peki KPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman ve saat kaçta açıklanacak? 2024 KPSS lise sonuçları bugün açıklanır mı, yarın mı açıklanacak? İşte ÖSYM'nin duyurduğu tarih...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YEREL HABERLER ⛅ İstanbul hava durumu bugün, yarın nasıl olacak? İlçe ilçe İstanbul hava durumu 5 günlük
  2. TAKVİM 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ 28 Ekim hangi gün, okullar ve iş yerleri yarım gün mü, tam gün mü resmi tatil? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi?
  3. ais.osym.gov.tr 📌 KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı, ne zaman ve saat kaçta açıklanacak? 2024 KPSS lise sonuçları bugün açıklanır mı, yarın mı açıklanacak?
  4. GRAM ALTIN FİYATI KAÇ TL? 3 Ekim bugünkü gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadar?
  5. KYK yurt ek tercih ekranı: Ek tercih KYK yurt başvuruları başladı mı? KYK ek yurt başvurusu nasıl yapılır?
  6. DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  7. KYK BURS BAŞVURUSU ne zaman, hangi tarihte başlıyor? 2024-2025 KYK burs/kredi başvuruları başladı mı? KYK bursu ne kadar?
  8. Kış lastiği ne zaman takılır? 2024-2025 kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor? Kış lastiği takmama cezası...
  9. Kurutma makinesi çekme sorunu yaşayanları kurtaracak tüyo! Kıyafetleriniz artık küçülmeyecek
  10. Cem Garipoğlu mezarı açıldı mı? Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.