SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri listeliyor. Bugün meydana gelen depremleri ve bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. 3 Ekim son depremler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kış lastiği ne zaman takılır? 2024-2025 kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor? Kış lastiği takmama cezası...
  2. Kurutma makinesi çekme sorunu yaşayanları kurtaracak tüyo! Kıyafetleriniz artık küçülmeyecek
  3. Cem Garipoğlu mezarı açıldı mı? Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü?
  4. TAKVİM 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ 28 Ekim hangi gün, okullar ve iş yerleri yarım gün mü, tam gün mü resmi tatil? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi?
  5. KANAL D DİZİSİ 📺 İnci Taneleri ne zaman başlıyor, bu akşam var mı, yok mu? İnci Taneleri 2. yeni sezon bugün var mı, tekrar bölümü mü yayınlanacak? İşte 3 Ekim Kanal D yayın akışı perşembe
  6. Soda ve gül suyunu yüzünüze sürün o dertten kurtulun! Ciltteki etkisine inanamayacaksınız
  7. ENFLASYON HABERLERİ: Üç aylık enflasyon farkıyla emekli maaşı zam oranı ne kadar? Emekliye zam ne zaman, kaç TL olacak?
  8. Avukatlık asgari ücret tarifesi 2024-2025: Yeni dönem avukatlık asgari ücret tarifesi ne kadar oldu?
  9. 3 AYLIK MEMUR ENFLASYON FARKI 2024 | 2025 Ocak memur maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Memur ve memur emeklisi maaş zam oranı ve enflasyon farkı...
  10. EKİM AYI YENİ KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU! 💥 Ekim ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu? TÜFE-ÜFE 12 aylık ortamalası yüzde kaç oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.