SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DGS TERCİHLERİ BAŞLADI || DGS tercihi nasıl yapılır, kaç tercih hakkı var? 2024 DGS tercihlerinde son gün ne zaman?

DGS tercih işlemleri başladı. ÖSYM'nin duyurusunda DGS tercihleri tarih aralığı belirtildi. Adaylar ise DGS tercihi nasıl yapılır, kaç tercih hakkı var? 2024 DGS tercihlerinde son gün ne zaman? soruları için araştırmaya geçti.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Brugge - Dortmund maçı canlı izle: Şampiyonlar LigiClub Brugge - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  2. 20 EYLÜL BİM AKTÜEL İNDİRİMLERİ | BİM 20 Eylül Cuma aktüel kataloğında bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? Karnıyarık Tencere, Düdüklü Tencere Seti, Wok Tava, Lav Cam Ürünler...
  3. ŞAMPİYONLAR LİGİ | Manchester City-Inter maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Manchester City-Inter maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak?
  4. YENİ SEZON İLK BÖLÜM | Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Sandık Kokusu yeni sezon oyuncuları kimler?
  5. SON YENİ BİM AKTÜEL KATALOG (20 EYLÜL) 📍BİM market bu hafta satışa sunulacak son aktüel katalogda hangi ürünler var? Tost Makinesi, Mutfak Tartısı, Çok Amaçlı Dolap, Sütlü Türk Kahvesi Makinesi...
  6. EYLÜL AYI A101 İNDİRİMLERİ SÜRÜYOR! 🎈 A101 19 Eylül Perşembe Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler satışta olacak? Benzinli ATV, Elektrikli Moped, Çekme Karavan...
  7. 15 Tatil ne zaman? 2025 Yarıyıl tatili (15 tatil) ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
  8. YKS EK TERCİH SONUÇLARI son dakika açıklandı mı? YKS ek tercih sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak?
  9. Mike Tyson ve Jake Paul maçı ne zaman, nerede olacak? Mike Tyson ve Jake Paul boks maçı ertelendi mi?
  10. ANLIK SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ 18 EYLÜL || AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.