SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Deprem çantasında olması gerekenler: Deprem çantası nasıl hazırlanır, neler olmalı?

Deprem çantası, doğal afetlerde hayatta kalmak ve acil durumlarla başa çıkmak için büyük önem arz ediyor. Afet anında ihtiyaç duyacağınız temel malzemelerin yer aldığı bu çanta, sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için kritik bir rol oyuyor. Peki, deprem çantasında neler olmalı, nasıl hazırlanır? İşte, deprem çantasında olması gerekenler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Son dakika okul haberleri ✍🏻 Malatya'da okullar tatil mi? 16 -17 Ekim 2024 Malatya'da okullar bugün ve yarın tatil mi?
  2. Artçı deprem nedir, ne demek? Malatya'da yaşanan 5.9 şiddetindeki depremin ardından artçı depremler meydana gelecek mi?
  3. ELAZIĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ? Bugün ve yarın Elazığ'da okullar tatil mi?
  4. Son dakika Malatya depreminde bina çöktü mü, can kaybı var mı? Malatya depremi son durum haberleri
  5. MALATYA SON DEPREMLER LİSTESİ! Az önce Malatya, Diyarbakır, Elazığ'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD son depremler listesi...
  6. SON DAKİKA Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Muş deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? AFAD SON DEPREMLER 16 EKİM 2024
  7. SON DAKİKA: Malatya'da korkutan deprem! 16 Ekim 2024 bugünkü AFAD ve Kandilli son depremler listesi ile az önce deprem mi oldu?
  8. ALES GEÇ BAŞVURU TARİHİ 2024 | ALES 3 geç başvuru ne zaman, ücreti ne kadar? ÖSYM AİS ALES başvuru ekranı
  9. TBMM Sürekli İşçi Alım Duyurusu: ilan.gov.tr ✅ TBMM personel alımı başvuru formu nasıl doldurulur, hangi bölümlere personel alınacak? TBMM personel alımı başvuru şartları nedir, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  10. DUBAİ ÇİKOLATASI TARİFİ: Evde Dubai çikolatası yapımı: Dubai çikolatası malzemelerindeki detay kadayıf ve tahin...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.