SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2025 SON DURUM: Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı enflasyon tahmini

Asgari ücret zammı için aramalar hız kazanıyor. Yıl sonun yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca çalışan yeni yılda uygulanacak olan asgari ücret zammını merak ediyor. Asgari ücret, memur ve emekli maaşı enflasyon rakamları üzerinden belirleniyor. Emekliler ve memurlar 6 aylık periyotlarda zam alırken, asgari ücret zammı yıllık olarak belirleniyor. Peki, yeni yılda asgari ücret ne kadar olur? 2024 asgari ücret zammı için son tahminler ne yönde?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. A 101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bu hafta a101'in aktüel ürünleri neler, fiyatları ne kadar?
  2. Perdeleri kar beyazı yapan yöntem! Karbonat da sirke de değilmiş, meğer beyazlatan şey buymuş
  3. DGS tercihleri bitti mi, ne zaman, saat kaçta bitecek? 2024 DGS tercih (üniversite yerleştirme) sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. Yer silme suyuna ekleyin! Zeminleri ışıl ışıl parlatıyor... Yerdeki lekeleri söküp atan karışım
  5. SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: 24 Eylül Şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Deprem Haberleri
  6. Yeşilçam filmlerine bile konu oldu! Kütür kütür turşunun sırrı ne limon ne de sirkeymiş
  7. Bilgilendirme: İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlayacak? 2024-2025 İBB bursu ne kadar, başvuru şartları nedir?
  8. kygm.gsb.gov.tr ▶ KYK BURS başvuru ekranı açıldı mı? 2024 KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK burs - kredi başvuru şartları nedir?
  9. KURULUŞ OSMAN yarın akşam var mı? Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlayacak, 25 Eylül'de ekranda mı? İşte ATV yayın akışı
  10. Alp Kavasoğlu kimdir? Makyaj artisti Alp Kavasoğlu öldü mü, neden öldü?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.