SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: 24 Eylül Şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Deprem Haberleri

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika depremleri listeliyor. Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde ve saat kaçta deprem meydana geldiğini görüntüleyebilirsiniz. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 24 Eylül son dakika depremler listesi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bilgilendirme: İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlayacak? 2024-2025 İBB bursu ne kadar, başvuru şartları nedir?
  2. kygm.gsb.gov.tr ▶ KYK BURS başvuru ekranı açıldı mı? 2024 KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK burs - kredi başvuru şartları nedir?
  3. KURULUŞ OSMAN yarın akşam var mı? Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlayacak, 25 Eylül'de ekranda mı? İşte ATV yayın akışı
  4. Alp Kavasoğlu kimdir? Makyaj artisti Alp Kavasoğlu öldü mü, neden öldü?
  5. 2024 Sınav Haberleri: ALES başvurusu ne zaman, sınav tarihi hangi gün? 2024 ALES/3 sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı için başvurular ne zaman? 2024-2025 Bekçilik başvuru tarihi belli oldu mu?
  7. FİYAT HABERLERİ 🟡 Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?
  8. ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2025 SON DURUM: Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı enflasyon tahmini
  9. VGM BURS başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024-2025 VGM ortaöğrenim-yükseköğrenim burs başvuru tarihleri ve burs ücretleri belli mi?
  10. FENOMEN KÜBRA AYKUT İNTİHAR MI ETTİ? Fenomen Kubrasal Kübra Aykut kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.