CaddeNihat Doğan'ın gözyaşları! 'Sokakta görsem tanımam'

Nihat Doğan'ın gözyaşları! 'Sokakta görsem tanımam'

12.08.2024 - 10:35 | Son Güncellenme:

Türkücü Nihat Doğan, bekar evinin kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarındaki 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı. Henüz 11 yaşındayken kaybettiği babasının üç kez evlendiğini söyleyen Nihat Doğan, üç yıl önce yaşamını yitiren ablasını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Nihat Doğanın gözyaşları Sokakta görsem tanımam

İranlı Arezoo Gharlar (Arzu Doğan) ile yaklaşık bir yıllık ilişkinin ardından Ağustos 2022'de sürpriz şekilde nikâh masasına oturan Nihat Doğan, Ocak 2023'te Badıkan adını verdikleri oğlunun doğumuyla ilk kez baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

"ARAMIZDAKİ HİKAYE SONLANDI"

İlişkilerini kameralardan uzak yaşamayı tercih eden çift, sessiz sedasız boşanma kararı almıştı. Basına yansıyan haberler sonrası sessizliğini bozan Arzu Doğan, "Evet, boşanıyoruz. Aramızdaki hikâye sonlandı. Herkesin yolu açık olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Doğanın gözyaşları Sokakta görsem tanımam

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Nihat Doğan, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programında ortaya çıktı. Boşanma kararıyla birlikte taşınan ve mahkeme kararı gereği oğlunun hafta sonları kendisinde kaldığını söyleyen sanatçı, bekar evinin kapılarını ilk kez Kanal D'ye açtı.

Nihat Doğanın gözyaşları Sokakta görsem tanımam

"VARIM YOĞUM ANNEM"

Annesi Fatma Hanım'a olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü şarkıcı, "Annenizle çok güzel bir ilişkiniz var" sözlerine, "Evet, benim varım yoğum annem" karşılığını verdi.

Nihat Doğanın gözyaşları Sokakta görsem tanımam

Haberin Devamı

"YÜZÜNÜ YILLAR ÖNCE GÖRDÜM"

Nihat Doğan, "Kaç kardeşsiniz?" sorusu üzerine çarpıcı bir itirafta bulundu.

Babam üç defa evlenmiş. İlk eşinden bir tane abimiz olmuş. İngiltere'de yaşıyor. Onunla görüşemiyoruz. Yüzünü en son yıllar önce gördüm. Sokakta görsem tanımam. Artık o hale gelmiş!

Nihat Doğanın gözyaşları Sokakta görsem tanımam

Nihat Doğan'ın ilkokul yıllarından bir kare

"FATOŞ ABLAM BİZE ANNE GİBİYDİ"

Babamın ikinci eşinden de rahmetli olan Fatoş ablam dünyaya gelmiş. Onu çok seviyordum, hep beraberdik. Bize anne gibiydi. Üç sene oldu onu kaybedeli. Kanserdi, üzerine bir de koronavirüs de eklenince maalesef vefat etti. Dört kardeş kaldık; ablam var, kardeşlerim var.

"BABAM ELİMDE SİGARA SÖNDÜRDÜ"

1994 yılında 'Kırdın Kalbimi' albümü ile profesyonel müzik kariyerine adım atan 48 yaşındaki türkücü, geçtiğimiz nisan ayından Oğuzhan Toracı'nın programında dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu. Babasının şarkıcı olmasına karşı olduğunu belirten Doğan, "Sanatçı olmak ayıp bir şeydi ve bu yüzden bana hakaret etti. Hatta bir gün şarkı söylerken beni yakalamıştı ve elimde sigara söndürmüştü. Rahmetliden bana kalan tek iz de bu" şeklinde konuşmuştu.

Nihat Doğanın gözyaşları Sokakta görsem tanımam

"BABASIZLIĞI HATIRLATAN BİR GÜN DAHA"

Nihat Doğan, 16 Haziran 2019'da Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşıma ise "Ortada Fehmi amca, rahmetli İsmet halam ve babam. Gençlik yıllarında Muş’ta çekilmiş bize kalan hatıra. Sensiz geçen ve sadece babasızlığı hatırlatan bir gün daha. Rabbim senin mekanını cennet etsin babacığım. Yaşayan tüm babaların Babalar Günü'nü kutlar, rahmete göçmüş olanlara da Allah’tan rahmet dilerim" mesajını yazmıştı.

Nihat Doğanın gözyaşları Sokakta görsem tanımam

Yazarlar