GalatasarayGalatasaray'dan son gün transfer bombası! Sallai'yi KAP'a bildirdi

SON DAKİKA | Galatasaray'dan son gün transfer bombası! Sallai'yi KAP'a bildirdi

13.09.2024 - 21:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer döneminin sona erdi. Kulüpler hareketli bir gün geçirirken Galatasaray, yıldız ismi İstanbul'a getirdi.

Süper Lig'de transfer dönemi sona erdi. Galatasaray, yıldız ismi İstanbul'a getirdi. Kulüplerin son gün transferlerini sizler için derledik. 

megaphone

SON DAKİKA

YENİ TRANSFER İSTANBUL'DA

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai, İstanbul'a geldi. Macar futbolcunun ilk sözleri, '"Burada olduğum için mutluyum. Birlikte harika şeyler yapacağımıza inanıyorum. Öncelikle bizim hedefimiz ligde şampiyon olmak. Avrupa Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Finale kadar mücadele edip, kupayı da kaldırmak istiyoruz." oldu.


GALATASARAY, SALLAI'Yİ KAP'A BİLDİRDİ

Galatasaray kulübü, Roland Sallai transferini resmen duyurdu. İşte yıldız ismin alacağı rakam...

İŞTE O AÇIKLAMA

"Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.


GALATASARAY LİSANSINI ÇIKARTTI

Galatasaray, Roland Sallai için TFF'ye lisans bildiriminde bulundu.


Haberin Devamı
GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai'yi taşıyan uçak gecikmeli olarak kalktı. Macar oyuncu bugün saat 21.15'te İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak (Yağız Sabuncuoğlu)

SALLAİ'YE 6 MİLYON EURO BONSERVİS

Sports Digitale'in haberine göre Galatasaray ve Freiburg, Rolland Sallai transferi için 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Galatasaray bonservisi üç yıla yayarak ödeyecek.

Ayrıca sarı-kırmızılı ekip, Freiburg forması giyen Rolland Sallai ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Roland Sallai, bu akşam İstanbul'da olacak.

GALATASARAY'DAN SON GÜN BOMBALARI

Galatasaray yönetimi transferin son gününde gaza bastı. Sarı-kırmızılı ekip, Augsburg'dan Ruben Vargas ve Freiburg'dan Roland Sallai'yi gündemine aldı.

Sports Digitale'de yer alan habere göre Galatasaray yönetimi Ruben Vargas ve Roland Sallai transferlerini bitirmek için saat 13.00'te Roma'dan ayrılacak ve Almanya'ya uçacak.

Galatasaray, Augsburg forması giyen Rubén Vargas için resmi teklif yaptı.

Ayrıca sarı-kırmızılı ekip, Freiburg forması giyen Rolland Sallai ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı
GALATASARAY İSTEDİ, FENERBAHÇE TEKLİF YAPTI!

Fenerbahçe, transferin son gününde bir ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti.

Jose Mourinho'nun stoper talebi doğrultusunda harekete geçen sarı-lacivertli yönetim, Galatasaray'ın da ilgilendiği Alexsandro için Lille'e resmi teklifini iletti.

Fransız ekibiyle görüşmeler yapılıyor. Jose Mourinho da oyuncuyla bir telefon trafiği gerçekleştirdi.

TRANSFER GÜN İÇİNDE NETLEŞECEK

Sözleşmesi 2028'de bitecek oyuncu için yapılan teklif; satın alma opsiyonlu kiralama. Transfer gün içinde netleşecek. (Sabah)

ROMA'DAN ZALEWSKİ'YE GALATASARAY BASKISI!

Galatasaray'ın peşinde olduğu Nicola Zalewski için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Sarı-kırmızılılar ile her konuda anlaşan Roma, yıldız oyuncuya transfer için baskı yapıyor.

Oyuncuyu bonservis ücreti kazanmadan kaybetmek istemeyen İtalyanlar, Galatasaray'ın teklifini veya yeni sözleşmeyi kabul etmezse Zalewski'yi kadro dışı bırakabilir. (Corriere dello Sport)

BEŞİKTAŞ'TAN BALLO-TOURE'YE TEKLİF!

Beşiktaş transferin son gününde sol beke takviye yapabilir...

Nicolo Schira'nın haberine göre siyah-beyazlılar, Milan'ın planları arasında yer almayan Fode Ballo-Toure'ye 2027 yılına kadar geçerli olan bir sözleşme teklif etti.

Senegalli oyuncu, Milan'ın yeşil ışık yaktığı transfer için birkaç saat süre istedi. Nihai kararını bugün verecek.

Geçtiğimiz sezonu Fulham'da geçiren 27 yaşındaki sol bek yalnızca 8 maçta süre alırken skor katkısı yapamadı.

Haberin Devamı
TRABZONSPOR ORBAN İÇİN ŞARTLARI ZORLUYOR!

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği Gift Orban transferinde gelişmeler yaşanmaya devam diyor.

Yıldız oyuncu için Yunan ekibi AEK da devredeydi. Yunanistan’da önceki gece 24.00’da transfer dönemi sona ererken Orban için sonuç gelmedi. Dolayısıyla Karadeniz ekibi, bu transferde tek başına kaldı.

Yönetim, Lyon’un istediği şartlara gelse de oyuncu tarafı hala ikna edilebilmiş değil. Trabzonsporlu idarecilerin asıl elini kolunu bağlayan faktör ise yabancı kontenjanı. Gift Orban’ı bitirmek adına son ana kadar yoğun bir çaba sarf edecek olan Karadeniz ekibi, diğer yandan da kontenjan açabilmek adına görüşmeler yapacak.

FENERBAHÇE'DE MEDİNA GELİŞMESİ!

Cristian Medina transferinde Fenerbahçe'ye şans doğabilir...

Arjantin basınına göre Boca Juniors'un Medina'yı Ocak ayından önce bırakmak istemeyen hocası Diego Martinez, son dönemdeki kötü performansının ardından görevinden alınabilir...

Fenerbahçe, Tangocu’nun ocak ayında imza atması için her konuda anlaşmaya varmıştı. Buna rağmen henüz resmi açıklama yapılmadı. KAP bildiriminin gelmemesinin nedeni, yönetimin son ana kadar Medina’yı hemen takıma kazandırma çabası.

Martinez'in kovulması durumunda yönetim, Medina transferini erkene çekmek için tüm kozlarını oynayacak.

BEŞİKTAŞ'IN MANE ISRARI!

Beşiktaş’ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyla ilgili fırsat kolluyor.

Kara-Kartal'ın transferde Demba Ba faktörünü de kullanmayı planladığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların, Sadio Mane'nin vatandaşı Demba Ba'nın vereceği olumlu referansa güvendiği vurgulandı.

Sadio Mane, bu sezon Al Nassr'da 4 müsabakada süre aldı. 32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 asist üretti. (Fanatik)

Haberin Devamı
GALATASARAY'DAN SON GÜN SÜRPRİZİ!

Transfer döneminde orta alana Gabriel Sara takviyesini gerçekleştiren Galatasaray, transfer dönemi kapanmadan bu bölgeye bir ekleme daha yapmak istiyor.

Türkiye’den gelen tekliflere olumlu dönüş yapmayan Adrien Rabiot için Galatasaray’ın, son bir kez daha şartları zorlayarak masaya oturmaya çalışacağı bildirildi.

Yıldız oyuncu hala serbest oyuncu statüsünde. Sarı-kırmızılıların transferi gün içerisinde bitirmek için yoğun mesai harcaması bekleniyor. (Fanatik)

 

 

Yazarlar