CaddeNazan Öncel'in ilginç Tarkan anısı! 'Sevgilime öl diyemem'

Nazan Öncel'in ilginç Tarkan anısı! 'Sevgilime öl diyemem'

27.08.2024 - 09:18 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Nazan Öncel, sözü ve müziği kendisine ait 'Beni Hatırla'ya 32 yıl aradan sonra klip çekti. Klibi YouTube'da yayınlanan Öncel, şarkının kayıtlarını yaptığı sırada Tarkan’la yaşadığı ilginç anısını anlattı.

Nazan Öncelin ilginç Tarkan anısı Sevgilime öl diyemem

Megastar Tarkan’ın Beni Hatırla şarkısının stüdyo kayıtlarında kendisine eşlik ettiğini belirten Nazan Öncel (68), dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

Haberin Devamı

"BEN ŞARKIDA DA OLSA 'ÖL' DERİM"

Stüdyoda Tarkan’la birlikte kayıt yapıyorduk. O da şarkıyı o kadar çok sevdi, öyle muhteşem okudu ki ‘Al şarkı senin olsun’ dedik. Tarkan da ‘Çok teşekkür ederim, acayip gurur duydum ama ben sevgilime ‘Öl hatta orda’ diyemem’ dedi. 'Ben şarkıda da olsa derim' dedim ve kendim okudum.

Nazan Öncelin ilginç Tarkan anısı Sevgilime öl diyemem

"DUŞ ALIRKEN YAZMIŞTIM"

Nazan Öncel, 32 yıl sonra yeniden viral olan Beni Hatırla hakkında, "Beni Hatırla şarkımız yazıldıktan yıllar sonra gündeme gelince başka türlü bir heyecan yarattı. Biz de el mahkum olarak bir klip çekelim dedik. Zamanında da klipsiz kalan öksüz bir şarkıydı, böylece hakkını teslim ettik. Düşündüm de ben bu şarkıyı 1992'de duş alırken yazmıştım. Duşa girmeden önce Beni Hatırla diye bir şarkım yoktu ama 10 dakika sonra doğmuştu. İşte her şarkının da da bir kaderi var şu hayatta" ifadelerini kullanmıştı.

Nazan Öncelin ilginç Tarkan anısı Sevgilime öl diyemem