Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Feyyaz Şerifoğlu'ndan Merve Dinçkol'a: Her şey seninle güzel

Geçtiğimiz haziran ayında final yapan Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da sergilediği performansla alkış alan Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a evlilik teklifmişti. Düğün hazırlıkları yapan çiftten romantik paylaşımlar geldi.

|

Camdaki Kız'da canlandırdığı 'Sedat' karakteri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Feyyaz Şerifoğlu, yaklaşık 3 yıldır Kanal D Ana Haber Spikeri Merve Dinçkol ile aşk yaşıyor.

Geçtiğimiz hafta sevgilisiyle İtalya'da tatilde olan Şerifoğlu, hiç beklenmedik bir anda Dinçkol'a evlilik teklifinde bulunmuştu.

DİZ ÇÖKTÜ

Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, uzun bir süredir beraber olduğu Merve Dinçkol'un önünde diz çökmüş ve romantik kareler ortaya çıkmıştı.

Evlilik tarihleri henüz belli olmayan Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol'dan romantik tatil paylaşımları geldi.

TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTILAR

Çift, birlikte tatilde çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya sayfalarından takipçilerinin beğenisine sundu.

Feyyaz Şerifoğlu, nikâh masasına oturmaya hazırlandığı Merve Dinçkol'a "Her şey seninle güzel" sözleriyle seslendi. Dinçkol da Şerifoğlu ile olduğu karelerini aynı sözlerle yayımladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.