AdvertorialAmare Global’de yeni dönem başlıyor
Sponsorlu

Amare Global’de yeni dönem başlıyor

12.10.2024 - 09:34 | Son Güncellenme:

Modern yaşamın getirdiği işlenmiş besinler, trans yağlar ve endüstriyel şeker içeren hazır gıdalar, doğal beslenmeyi zorlaştırıyor. Daha dinç, zinde ve enerjik olmak için antioksidan, vitamin ve mineral deposu gıda takviyeleri önemli yer tutuyor.

Amare Global’de yeni dönem başlıyor

Zihinsel ve fiziksel bütünlüğün öncü oyuncularından Amare ile ilgili sorularımızı, Uzman Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Selahattin Dönmez yanıtladı…

Amare, zihinsel ve fiziksel bütünlük gıda takviyesi firması ile yolunuz nasıl kesişti?

Amare ile yollarımın kesişmesi, aslında bilinçli bir tercih oldu. Küresel ölçekte beslenme alışkanlıklarının kötüleşmesi ve günlük ihtiyacımızı karşılamayan besin öğeleri, beni Amare ile doğal olarak buluşturdu. Modern yaşamın getirdiği işlenmiş besinler, trans yağlar ve endüstriyel şeker içeren hazır gıdalar, doğal beslenmeyi zorlaştırıyor. Ayrıca toprağın verimliliğinin azalması, çevre kirliliği ve sürdürülebilir besin üretimindeki sorunlar da besin öğelerini yeterince almamızı engelliyor. Yaşlanma süreciyle birlikte değişen ihtiyaçlar antioksidanlardan zengin beslenmenin önemini arttırıyor. Bu bağlamda, daha dinç, zinde ve enerjik olmak için süper gıdalardan zengin, antioksidan, vitamin ve mineral deposu gıda takviyeleri önemli bir yer tutuyor. Amare’nin gıda takviyeleri, bu alandaki inovasyonlarıyla dikkat çekiyor. Vücudun oksidatif stresle savaşmasına yardımcı olan, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu destekleyen ve besin emilimini düzenleyen, doğal bazlı ve glütensiz takviyeler sunması, bu ürünlerin değerini arttırıyor. Amare ile çalışmak, iyi yaşam hedeflerimi destekleyen ve bu alanda mükemmel bir çözüm sunan bir fırsat oldu.

Amare Global’de yeni dönem başlıyor
Selahattin Dönmez

Amare’de yer alan zihinsel ve fiziksel bütünlük ürünlerinin çıkış noktasından ve bizlere getireceği faydalardan bahseder misiniz? Genel özellikleri nelerdir?

Amare, zihinsel ve fiziksel bütünlük ürünlerini geliştirirken, bireylerin genel yaşam kalitelerini arttırmayı hedefleyen doğal bazlı bileşenlerden faydalanıyor. Bilimsel araştırmalara dayanan ve zihinsel bütünlüğü ve odaklanmayı desteklemeyi amaçlayan içeriklerle formüle edilen ürünler, kullanıcılarına dengeli ve bütüncül bir yaşam tarzı sunuyor. Ayrıca, kişinin günlük hayata daha iyi odaklanmasına, stresle başa çıkmasına ve genel olarak daha iyi hissetmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Ancak, bu ürünlerin hastalık teşhisi, tedavisi veya önlenmesi gibi bir amacı bulunmadığını, tamamen iyi bir yaşam tarzını desteklemek için tasarlandığını unutmamak gerekir.

Ürünler arasında; kas kütlesinin korunmasına destek olarak hidrolize kolajen ve whey proteini içeren Fit 20, saç, cilt, tırnak, eklem ve kemik sağlığını destekleyemeye yardımcı olan HL5, gün boyu enerjinin devamlılığını desteklemek için kafein, guarana, taurin ve B vitaminleri içeren On Shots yer alıyor. Ayrıca, dolaşım sistemi ve besin emilimini destekleyen bezelye proteini, vitaminler ve minerallerle formüle edilen Origin, sindirim sistemini destekleyen R-Stour, zihinsel bütünlüğe yardımcı EDGE, zihinsel bütünlüğü destekleyen MNTA ve enerji arttırıcı NRGI de Amare ürünleri arasında sıralanıyor.

Amare Global’de yeni dönem başlıyor

Amare ürünleri içerisinde en çok tercih edilen ve sizin olmazsa olmazınız hangi ürünlerdir?

Amare ürünlerinin hepsi zinde bir yaşamı desteklemek için oldukça ayrı bir yere konumlandırılacak önemli gıda takviyeleridir. Yediğimiz yiyeceklerden hem daha fazla besin emilimi sağlamak hem de yetersiz besin alımının önüne geçmek adına Sunrise, Nitro ve Sunset’den oluşan Wellness Üçgeni’ni her bireyin kullanmasının oldukça değerli olduğunu düşünüyorum.

Amare Türkiye, yılsonunda yüzde 50 büyüme hedefliyor

Amare Global Yönetim Kurulu ve Stratejiden Sorumlu Başkanı David Chung, Amare ile ilgili sorularımızı yanıtladı…

Amare Global’de yeni dönem başlıyor
David Chung

Amare Global hakkında bilgi verir misiniz?

Amare olarak bugün 48 ülkede bulunan operasyonumuzla, doğal içeriklerin yüksek teknoloji ile harmanladığı fiziksel ve zihinsel bütünlük alanında gıda takviyeleri geliştiriyor ve üretiyoruz. E-ticaretin; marka elçiliği ile harmanlandığı, “Yeni Nesil Ticaret” adını verdiğimiz iş modelimiz ile milyonlarca kişiye online iş fırsatı sunarak, ekonomik alanda da sürdürülebilirlik yolunda hızla ilerliyoruz.  Ürünlerimiz, fiziksel bütünlüğü destekleyen vitamin, mineral, omega 3, protein ve kolajen takviyelerinin yanı sıra, zihinsel bütünlük için doğal enerji ve motivasyon artışını destekleyen ürünleri de içeriyor. Bu ürünler, profesyonel bilim kurulumuz tarafından geliştiriliyor ve "Hayatları İyileştirmeye Destek" misyonumuz doğrultusunda üretiliyor.

Amare Türkiye’yi Amare’nin faaliyet gösterdiği 48 ülke arasında nasıl görüyorsunuz?

Türkiye, Amare Global’in faaliyet gösterdiği ülkeler arasında güçlü ve verimli bir pazar olarak öne çıkıyor. Amare Türkiye, yıl sonunda yüzde 50 büyüme hedefliyor. Amare Türkiye ciro büyümesinde Amare’nin faaliyet gösterdiği 48 ülke arasında birinci. Zihinsel ve fiziksel bütünlüklerine yatırım yapan, bilinçli tüketicilerin bulunduğu bir pazar. Ayrıca, ABD’den sonra son üç yılın toplamında en yüksek satış yapılan ikinci pazar konumunda olması, bizim için büyük bir anlam taşıyor.

Amare’nin iş modelinden bahseder misiniz?

 “Yeni Nesil Ticaret” adını verdiğimiz online iş modeliyle dönüşen ve dijitalleşen dünyada; satış gücümüz ile müşterilerimize ulaşmak, en yeni ve en iyi araçları sağlayarak sektöre öncülük etmek üzere sosyal satışa yatırım yapmaya devam edeceğiz.

İlandır