Oynatma Listesi
HABERLER

Bakan Yerlikaya: Kendini hukukun üstünde gören yapılanmaları çökerteceğiz

Bakan Yerlikaya, "Kim olursa olsunlar, kendini hukukun üstünde gören, kamu düzenimizi bozmaya çalışan tüm yapılanmaları çökertip adalete teslim edeceğiz" dedi.

Polis okulunun mezuniyet törenine katılmak üzere Erzurum’a gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, temaslarının ardından güvenlik toplantısı gerçekleştirdi. Huzur ve güvenlik toplantılarını şehir şehir gezerek yaptıklarını ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Şehirlerimizin huzur ve güvenliğini, yetkili tüm arkadaşlarımızla masaya yatırıyoruz. Bu toplantılarla vermek istediğimiz mesaj şudur; Türkiye Yüzyılı’nda teröre, onların iş birlikçilerine, zehir tacirlerine, organize suç örgütlerine suçta kibirlenenlere yer yoktur. Erzurum’dan bir kez daha ifade ediyorum; kim olursa olsunlar, kendini hukukun üstünde gören, kamu düzenimizi bozmaya çalışan tüm yapılanmaları çökertip adalete teslim edeceğiz" dedi.

"Hiç kimse ama hiç kimse, devletimizden ve milletimizden güçlü değildir" diyen Bakan Yerlikaya, "Binlerce yıllık devlet geleneğimizde düzeni sağlamak, milletin huzurunu tesis etmek esas vazifedir. Bugün de bu vazifenin sorumlusu 600 bin personeliyle gece gündüz, canla başla çalışan İçişleri Bakanlığı ailesidir" diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER