Oynatma Listesi
MAGAZİN

Selen Görgüzel ilginç dansıyla dalga konusu oldu! Sosyal medyada eleştiri yağdı

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz ay yüzünü gerdirmişti. Ünlü isim son olarak sahne dansıyla ve tercih ettiği kombiniyle gündem oldu.

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzelmagazin gündeminde sıklıkla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Aktif kullandığı Instagram hesabında yaptığı iddialı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken isim, geçtiğimiz haftalarda yüzünü gerdirdikten sonra verdiği ilk pozuyla gündem olmuştu.

"SEYİRCİME SAYGI"

Selen Görgüzel, yaptırdığı estetiklerle ilgili geçtiğimiz haftalarda açıklamalarda bulunmuştu. Yüzünü gerdiren şarkıcı, "Yeni yüz, yeni enerji kattı. Biraz ödem kaldı yüzümde... Mevcudu ve geleceği korumak için yaptırdım. Değişim değil, bilinçli bir müdahale... İşime ve seyircime saygı" demişti.

DANSI ŞAŞIRTTI

8 yıl evli kaldığı yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra sahnelere hızlı bir dönüş yapan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, geçtiğimiz akşam sahne aldı. Dansı ve tercih ettiği kombiniyle gündeme gelen isme sosyal medyada eleştiri yağdı.

"KİM GELİYOR SENİ İZLEMEYE?"

Değişimi ve son hali çok konuşulan Selen Görgüzel bu kez tercih ettiği transparan eteği ve ilginç dansıyla gündem oldu. Ünlü isme sosyal medya kullanıcılarından: 'Dans ve şarkı bir insana bu kadar mı yakışmaz?', 'Hiç yakışmamış', 'Kim izlemeye geliyor seni?' gibi yorumlar geldi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER