AtakumJandarma devriyede fark etti, kaçak kazıya 1 gözaltı

Jandarma devriyede fark etti, kaçak kazıya 1 gözaltı

04.12.2024 - 09:58 | Son Güncellenme:

Jandarma devriyede fark etti, kaçak kazıya 1 gözaltı

Jandarma devriyede fark etti, kaçak kazıya 1 gözaltı

Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)-SAMSUN'un Atakum ilçesinde devriye sırasında kaçak kazı yapıldığını fark eden jandarma, bağ evinin sahibi Y.K.T.'yi (34) gözaltına aldı.

Haberin Devamı

İl Jandarma Komutanlığı Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurugökçe Mahallesi'nde devriye sırada bir bağ evinin bahçesinde kazılmış çukur olduğunu gördü. Eve giren ekipler, kazı alanında yaptığı aramada 3 vantilatör, 3 gaz maskesi, 1 kürek, 1 hilti ucu, 3 elektrik tesisatı, 2 projektör ele geçirdi. Bağ evinin sahibi Y.K.T., şüpheli olarak gözaltına alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu

Cadde | 14.04.2025 - 16:06

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.