KarsSERHAT TV YAKINDA UYDUDA

SERHAT TV YAKINDA UYDUDA

19.12.2014 - 09:49 | Son Güncellenme:

.

1993 Yılından beri Kars’ta hizmet veren Serhat Televizyonu pek yakında Uydu üzerinden Ulusal yayına başlıyor.
Kars’ın ilk ve tek televizyonu Serhat Tv’nin Türksat uydusundan yayına başlaması Kars’ta ve Kars dışında yaşayan Karslıları sevindirdi.
Yıllardır çok zor koşullarda yayın yapan ve tarafsız tutumuyla gönüllerde taht kuran bölgenin tek televizyonu ulusal yayına başlayacak olmasıyla birlikte, Teknik donanımı ve profesyonel kadrosuyla heyecanla test yayını yapacağı günü bekliyor.
“BU GURUR HEPİMİZİN”
Uydu yayın süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Serhat TV Genel Yayın Koordinatörü Alican Alibeyoğlu, bu gelişmeden ötürü çok mutlu olduklarını belirtti.
Alibeyoğlu, “Hedefimiz her zaman yayıncılığı bir tık öteye taşımaktı. Uydu yayını bunun bir parçasıydı. Serhat TV bugüne kadar önemli bir yol kat etti. Bundan sonra da hem Tv’mizin hem de Kars’ımızın marka değerine katkı yapmayı sürdüreceğiz” dedi.
Bu gurur hepimizin, diyen Alibeyoğlu, tüm Kars’a hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

KEŞFETYENİ
Dizi setinde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti
Dizi setinde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti

Cadde | 16.04.2025 - 14:35

Büyükada'da, dizi çekimlerinin yapıldığı bir konakta çıkan yangın nedeniyle set çalışanı hayatını kaybetti.

Yazarlar