YayladağıYayladağı’nda yağış su baskınlarına neden oldu

Yayladağı’nda yağış su baskınlarına neden oldu

20.09.2024 - 11:26 | Son Güncellenme:

Yayladağı’nda yağış su baskınlarına neden oldu

Yayladağı’nda yağış su baskınlarına neden oldu

Samim SELÇUK/ Hatay, (DHA) – HATAY’ın Yayladağı ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle evleri su bastı, yollar göle döndü.

Haberin Devamı

İlçeye bağlı Kurtuluş ve Tutlubahçe Mahallelerinde yağmur sularının dolduğu evlere itfaiye ekipleri müdahale etti. Evlere dolan sular çekildi. Yollardaki sular ise tahliye edildi. Yağmur sularının dolması nedeniyle bazı vatandaşların eşyaları kullanılmaz hale geldi. Yoğun yağış nedeniyle yolda mahsur kalan sürücünün imdadına da yetişen ekipler aracın bölgeden uzaklaştırılmasını sağladı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı
Günler sonra ortaya çıktı! Soluğu başka ülkede aldı

Cadde | 09.03.2025 - 13:30

Hakkında 5 yıl 3 aya kadar hapis cezası istenen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, tahliye edilmişti. Tahliye sonrası açıklama yapan ve bir süre sosyal medyadan uzak kalacağını söyleyen Durmaz'dan yeni paylaşım geldi.