BitlisYAZAR BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU BİTLİS’TE İMZA GÜNÜ VE SÖYLEŞİ DÜZENLEYECEK

YAZAR BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU BİTLİS’TE İMZA GÜNÜ VE SÖYLEŞİ DÜZENLEYECEK

28.04.2014 - 14:14 | Son Güncellenme:

.

YAZAR BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU BİTLİS’TE İMZA GÜNÜ VE SÖYLEŞİ DÜZENLEYECEK

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonuna bağlı Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonunun düzenlediği "Gençlik Buluşmaları" programı kapsamında yılın roman yazarı hukukçu Bahadır Yenişehirlioğlu Bitlis'e geliyor.
Program ile ilgili açıklama yapan Doğu Anadolu Gençlik Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ensar Kaya, Konfederasyonun Türkiye'nin 7 bölgesinde 7 federasyon halinde gençliğe fırsatlar sunmaya devam edeceğini bildirdi. Kaya, “Bu kapsamda Bahadır Yenişehirlioğlu hocamızı Bitlis gençliği ile "Gençlik ve İdealizm" konulu söyleşi ve imza günü programı ile Bitlis’imizde ağırlıyoruz. Programdan sonra ise Bahadır hocamızın imzalı kitaplarını okurları ile ücretsiz buluşturacağız. Bu etkinlik için bizlerden desteklerini esirgemeyen Valimiz Orhan Öztürk'e, vali yardımcılarımız Salih Altun ve Serdar Arslantaş'a teşekkür ediyoruz. Bu programdan sonra "Halk Cumhurbaşkanını Seçiyor" konu başlığı ile milletvekillerimiz ve bakanlarımızı yine gençliğin fikirlerini almak gençler ile istişare etmek maksadı ile buluşturuyoruz. "Geleneksel Değerler, Bilimsel Ruh" sloganı ile çıktığımız bu yolda gençliğe yeni sürprizler sunmaya devam edeceğiz" dedi.
Kaya, imza günü ve söyleşi programının yarın saat 19:00'da Bitlis Kültür Merkezinde olacağını da sözlerine ekledi.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.