Cansu Kocaman

Cansu Kocaman

cansu.kocaman@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Formula 1'de sezonun 18. yarışı Singapur GP'de gerçekleşti. McLaren pilotları podyumda yerlerini aldı.

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, sezonun 18. yarışı Singapur Grand Prix'sinde koşuldu. Erken piste girme stratejinin uygulandığı Singapur GP'de pole pozisyonunda başlayan McLaren pilotu Lando Norris iyi çıkış yaptı.

Singapur GPyi kazanan Lando Norristen Max Verstappenli gülümse paylaşımı

NORRIS KAZANDI

İyi çıkış yapan ve Redbull pilotu Max Verstappen ile arayı açan Lando Norris Singapur GP'nin kazananı oldu. Redbull'un sevmediği pistlerden biri olan Singapur'da Max Verstappen ikinci olarak puan almayı başardı. McLaren ise podyuma diğer pilotu Oscar Piastri'yi çıkararak Singapur'dan kazançlı çıkan takım oldu.

Haberin Devamı

Singapur GPyi kazanan Lando Norristen Max Verstappenli gülümse paylaşımı

Instagram hesabından Max Verstappen ve takım arkadaşı Oscar Piastri ile birlikte paylaşım yapan Norris, 'Gülümse' yazdı.

RUSSELL VE LECLERC ARASINDA MÜCADELE

Yarışın son bölümlerinde Mercedes pilotu George Russell ve Ferrari pilotu Charles Leclerc arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Bir sıra daha kazanmak isteyen Ferrari pilotu son tura kadar Russell'ı kovalamayı sürdürdü. Mücadelede kazanan taraf Russell oldu.

Singapur GPyi kazanan Lando Norristen Max Verstappenli gülümse paylaşımı

İKİ PİLOT TAMAMLAYAMADI

Öte yandan iki pilot yarışı bırakmak zorunda kaldı. Williams pilotu Alex Albon 17. turda, yarışın son bölümünde ise HAAS pilotu Kevin Magnussen Singapur GP'yi tamamlayamadı.

Günün pilotu ve en hızlı turu atan kişi Daniel Ricciardo oldu.

Singapur GP'de ilk 10 şöyle sıralandı: McLaren pilotu Lando Norris, Redbull pilotu Max Verstappen, McLaren pilotu Oscar Piastri, Mercedes pilotu George Russell, Ferrari pilotu Charles Leclerc, Mercedes pilotu Lewis Hamilton, Ferrari pilotu Carlos Sainz, Aston Martin pilotu Fernando Alonso, HAAS pilotu Nico Hülkenberg ve Redbull pilotu Sergio Perez.