Cansu Kocaman

Cansu Kocaman

cansu.kocaman@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Formula 1 2025'te koltuklar belli olmaya devam ediyor. Seneye Ferrari'de yarışacak olan Mercedes pilotu Lewis Hamilton'ın koltuğuna oturacak isim belli oldu. Kimi Antonelli, Formula 1 2025'te Mercedes'te boy gösterecek.

2024 İtalya Grand Prix’si öncesinde Mercedes, George Russell'in 2025'te takım arkadaşı olacak ismi açıkladı. Lewis Hamilton yerine Mercedes'te gelecek sene Kimi Antonelli yarışacak. Instagram hesabından paylaşım yapan İngiliz pilot George Russell, "Takıma hoş geldin Kimi. '25'te sizinle yarışmak için sabırsızlanıyorum" yazdı. Lewis Hamilton'dan da Kimi Antonelli'ye tebrik mesajı geldi.

Haberin Devamı

Mercedeste 2025 yılında Lewis Hamilton yerine yarışacak sürücü belli oldu İşte yıllar önceki fotoğraf

Mercedes Takım Müdürü Toto Wolff, “2025 sürücü kadromuz; deneyim, yetenek, gençlik ve tam anlamıyla ham hızı bir araya getiriyor. George ve Kimi’nin hem bireysel hem de ortak olarak takıma katacakları konusunda heyecanlıyız. Yeni kadromuz hikayemizin bir sonraki bölümünü başlatmak için mükemmel. Ayrıca genç programımızın gücünün ve yerli yeteneğe olan inancımızın bir kanıtı. George [Russell] dünyanın en iyi sürücülerinden biri olduğunu kanıtladı. Sadece hızlı, tutarlı ve kararlı değil aynı zamanda takım içinde güçlü bir lidere dönüştü” açıklamasında bulundu.

'HAMILTON'IN VARİSİ'

Formula 1 resmi hesabı da Lewis Hamilton ile Kimi Antonelli'nin yıllar önceki fotoğrafını paylaştı. Paylaşımda, "Hamilton’un varisi." ifadelerine yer verildi. İşte yıllar öncesine ait o fotoğraf...

Mercedeste 2025 yılında Lewis Hamilton yerine yarışacak sürücü belli oldu İşte yıllar önceki fotoğraf

ANTONELLİ KİMDİR?

Andrea Kimi Antonelli, İtalyan bir yarış pilotu. 2019'dan beri Mercedes Junior Team'in bir parçası olan Kimi Antonelli 18 yaşına günler önce girdi.