Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Sabancı Kardeşler’in annesi, hayırsever iş insanı Sadıka Sabancı’ya Emirgan’da oğlu Sakıp Sabancı’nın evinin bahçesinde düzenlediği bir davette rastlamıştım.

Torunlarla sohbet

Babaanneyi, torunları Ali Sabancı, Suzan Sabancı ve Zafer Civelek ile hoş bir sohbetin içinde görüntülemiştim.

Torunlarla sohbet

Biraz iş, biraz politika

Dönemin Alarko Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Üzeyir Garih ve ANAP’ın kurucularından dostu Ferruh İlter’le, Kemal Gülman’ın Bebek’teki evinde gerçekleşen bir davette karşılaşmıştık. İki dost, hararetli sohbetleriyle ilgi odağı olmuştu.

Haberin Devamı

Torunlarla sohbet

Sonbahara ‘Merhaba’

Uzun yaz gecelerinin ardından açılışı heyecanla beklenen Etiler Şamdan’ın kışlık yeri özel bir davetle sezona “Merhaba” demişti. Cemiyet hayatının birçok seçkin isminin bir araya geldiği açılış günü konukları arasında Zeynep ve Osman Çarmıklı çifti de vardı.

Torunlarla sohbet

‘Hoş Geldin’ yemeği

Turizm dünyasının genç ve başarılı ismi Şehnaz Çehreli, yeni bir konsept otel için gidip uzun süre kaldığı İspanya’dan dönmesi onuruna ailesi ‘Hoş Geldin’ yemeği düzenlemişti. Anne Güneş Hanım, baba Kaya Bey ve kardeşi İbrahim’in hasretle beklediği yemek Büyük Kulüp’te gerçekleşmişti.

Torunlarla sohbet

Modacı dayanışması

Moda dünyasının efsane ismi Übeyde Bozyiğit, Hilton Oteli’nde düzenlenen bir dost düğününde diktiği gelinlik ve kıyafetlerle yine övgülerin odak noktası olmuştu. Ünlü modacı, aynı masayı paylaştığı genç meslektaşı Hakan Elyaban’ın çalışmalarıyla kıvanç duyduğunu söylüyordu.