Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Mehmet Sabancı ve eşi Zeynep Sabancı’nın çocukları Faruk-Burak Sabancı’nın sünnet merasimi evlerinde gerçekleşmişti. Gecede Sabancı Ailesi’nin bireyleri bu mutlu güne ortak olmuştu.

Sabancı Ailesi’nin mutlu günü

Davet pozu

Osman Çarmıklı ve eşi Zeynep Çarmıklı, serinleyen İstanbul gecesinin tadını Şamdan Sabancı Korusu’nda baş başa çıkarmıştı. Çift, gece sonu objektiflere poz vermişti.

Sabancı Ailesi’nin mutlu günü

Düğünde hasret giderdiler

Hilton Oteli’nin havuz başında gerçekleşen düğün davetinin konukları arasında medya ve siyaset dünyasının hayatının renkli ismi Mithat Perin’i dostlarıyla hasret giderirken görüntülemiştim.

Haberin Devamı

Sabancı Ailesi’nin mutlu günü

Horozlar ve kediler

Horoz figürleriyle tanınan seramik sanatçısı Prof. Dr. Jale Yılmabaşar, kendi gibi seramik sanatçısı olan kızı Sedef’in kedi figürleriyle müşterek açtığı sergisi sanat dünyasının pek çok ünlü ismini bir araya getirmişti. Anne-kız, bu mutlu günlerinde poz vermeyi ihmal etmemişti.

Sabancı Ailesi’nin mutlu günü

Şampiyonluk kutlaması

Koyu Galatasaraylılığıyla tanınan iş insanı Nadir Yelkenci ve eş Sibel Yelkenci, şampiyon oldukları gece mutluklarını dostlarıyla Etiler Şamdan’da kutlamışlardı. Çiftin, mutluluğuna diyecek yoktu.

Sabancı Ailesi’nin mutlu günü