Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Her fırsatta dostları ile birlikte olmaya özen gösteren Ata İnşaat’ın ortaklarından Aydan Semker, yeni yıl öncesi Rahmi Koç Müzesi’nde görkemli bir davet düzenlemişti. İş insanının konukları arasında Sevgi-Erdoğan Gönül ile Nesteren Bayramoğlu da vardı.

Geleneksel davet

Patron teftişte

Erkek moda dünyasının önde gelen markası Ap’s’nin sahibi Osman Benzeş, rastgele bir mağazaya girmişti. İş insanını, dükkanda kendi markasının kıyafetlerini denerken görüntülemiştim.

Geleneksel davet

Neşeli çift

Meksika Fahri Konsolosu Varol Ziya Dereli ve turizmci eşi Nilgün Dereli, 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle bir baloya gitmişti. Çiftin objektiflere yansıyan neşeli halleri çevresin-dekilere örnek olmuştu.

Haberin Devamı

Geleneksel davet

Yoğun toplantılar

Bankacılık dünyasının önde gelen isimlerinden Hüsnü Özyeğin, Kuruçeşme Divan’da üst üste toplantılara katılmıştı. İş insanına, yorucu geçen görüşmelerin ardından açık büfede yemek alırken rastlamıştım.

Geleneksel davet

‘Hoş geldin’ yemeği

İşleri dolayısıyla bir ayağı yurt dışında olan reklamcılık dünyasının önde gelen ismi Ünver Oral’ın İstanbul’a dönüşü onuruna eşi Figen Oral, dostlarına bir yemek daveti düzenledi. Ünver Oral, hem ailesiyle hem de arkadaşlarıyla hasret gidermişti.

Geleneksel davet