Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İstanbul kültür ve sanat hayatının kalbinin attığı Atatürk Kültür Merkezi, o akşam yine çok önemli bir sanat etkinliğine ev sahipliği yapmıştı.

Gala sonrası kahve keyfi

Gecenin konukları arasında bulunan Gülsen-Erhan Erad ve Fezal Has, gala çıkışı kahvelerini yudumlamak için gittikleri Etiler 29’da arkadaşları Fikret Ejder de eşlik etmişti.

Gala sonrası kahve keyfi
Eve dönüş yolunda sohbet

Reklam dünyasının önemli isimlerinden Eli Acıman, katıldığı bir akşam yemeği çıkışında dostu Mithat Perin’in eşi Perizat Perin ile karşılaşmıştı. İkili, eve dönüş yolunda ayaküstü sohbet etmişti.

Haberin Devamı

Gala sonrası kahve keyfi

Konuşulan mont

Moda dünyasının tanınan ismi Ahmet Eraslan, yakın arkadaşı Selma Yönver ile Moda Deniz Kulübü’nde bir davete katılmıştı. Eraslan’ın kendi tasarımı olan taşlarla süslü ceketi dikkat çekmişti.

Gala sonrası kahve keyfi

Dans zamanı

Aynur ve Kaya Sabancı, katıldıkları davetlerde şıklık ve zarafetleriyle göz kamaştırıyorlardı. Sabancı çifti, Hilton Oteli’nde gerçekleşen bir düğün davetinde akrabaları Deval çifti ile dans ederken de konukların odak noktası olmuştu.

Gala sonrası kahve keyfi

Sohbet futbol

Dönemin Galatasaray Kulübü yöneticilerden iş insanı Özkan Olcay, Almanya tatilinden dönen Galatasaray Kulübü’nün teknik direktörü Jupp Derwall ve eşiyle katıldıkları davette sohbet ederken görüntülendi. Söz konusu sohbet yine futbol olmuştu.