Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Şarkıcı Teoman, Türkiye’de Suriyeli istemeyenlerin nasıl bir yaman çelişki içinde olduklarına dair açıklama yapınca, anında o kitlenin hedefi oldu. Teoman’ın söyledikleri şunlar:

“Taksim’de Norveçli bir sarışın çocuk görseler ‘Harika’ diyeceklerdi. Suriyelileri görünce mahvoluyorlar. Türkiye’ye aşırı göçten tabii ki rahatsızım, ama onları göndermek vicdansızlık olacak. Suriyelilerden rahatsız olanlar İngiltere’ye gitmek istiyor. İngiltere’nin Suriyelisi olmak için. Kendine hak gördüğünü başkasına görmüyor.”

Haberin Devamı

Yabancı karşıtları Teoman’a karşı

Bu sözleri yüzünden Teoman’ı eleştirenlerden kimi şarkıcının alkolü fazla kaçırdığını iddia etti, kimi “Galiba yakında TRT Müzik’te program yapacak” diye yazdı.

Kendileri gibi düşünmeyenlere tahammül edemeyenlerin hafızaları da zayıf. Teoman’ın TRT Müzik’ten program kapmak için bunları söylediğini yazanlar, onun hayli zamandır, “Artık canım çalışmak istemiyor” dediğini unuttu galiba.

Teoman, 2016 yılında UNICEF ve Birleşmiş Milletler (BM) desteğiyle savaştan kaçıp Türkiye üzerinden Avrupa’ya gitmeye çalışan Suriyeli sığınmacıların dramını klip yaptığında da bunlar ‘kış uykusu’ndaydı galiba!

Hadise’nin hayalleri nasıl gerçek oluyor?

Hadise’nin Bodrum konserinde kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere söylediği bir söz, çok klasik, çok rutin, ama bir o kadar da önemli.

Hadise, Bodrum Antik Tiyatro’daki konserinde ne mi söyledi?

Şarkıcının dediği şu:

“Konserlerimize gösterdiğiniz ilgi ile sizin sayenizde hayallerim gerçek oluyor.”

Hadise’nin bu sözünü, şöhretini paraya çevirenlerin kulağına küpe yapması lazım.

Çünkü insanlar şarkıcıları dinlediği, oyuncuları izlediği sürece ünlüler zirvede olur.

Geniş kitleler şarkıcılar ve oyunculara sırtlarını dönmeye başlarsa şöhret artık eskisi gibi para etmez.

İnsanların sevgisi ve ilgisi sayesinde gerçekleşen hayaller, ünlülere olan ilgi azaldıkça kâbusa döner.

Dünyanın en iyi sesine sahip olsan ve seni kimse dinlemese, en iyi oyuncusu olsan da reytingin ve gişen yoksa, hayaller anında kâbusa döner.

Demek ki neymiş?

Ünlüler için en büyük sermaye insanların sevgisiymiş!

Haberin Devamı

Yabancı karşıtları Teoman’a karşı

Ceylan’la selfie çektir, gençleş!

Instagram hesabını profesyonel bir ekibe teslim ettiği günden beri kimseyi takip etmeyen ve ünlülerle selfie çektirmeyen Seda Sayan, artık kimseyi filtre mağduru etmiyor, ama şarkıcının yerini şimdilerde meslektaşı Ceylan aldı.

Ceylan, Nejat İşler’le çektiği selfie’ye öyle bir filtre yaptı ki insanlar oyuncuyu tanımakta güçlük çekti. Ceylan, Behzat Uygur ve Süheyl Uygur’la havalimanında çekip, “Pammık gibin olduk” notuyla paylaştığı fotoğrafa da aynı filtreyi uygulayınca insanların diline düştü.

Şarkıcının uyguladığı filtre sayesinde bir hayli gençleşen, ama saçları beyaz kalan Uygur kardeşlerden Behzat Uygur, yapılan yorumlar üzerine olay fotoğrafı X hesabında paylaşıp, şunları yazdı:

“Havaalanında Küçük Ceylan’ı gördük, sağ olsun o da paylaşım yapmış. Twit bu kadar.”

GÜNÜN SÖZÜ

“Kadınlar korkularını yendikçe erkeklerden daha cesur olur.” (Jules Verne)